- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за европейскотуту
В 11 клас всички ходехме в една малка стаичка при един, който се водеше училищен психолог и вярно... беше тъпо, щото ни караше да му описваме пътеки, къщи огради и такива ти глупости, от които след това ни казваше какви сме разбираш ли... и понеже моята ограда беше огромна ми каза, че това показвало, че трудно допускам хората до себе си... (което е вярно ^), но ми каза и пълни глупости. НО пък ми беше интересно. Обичам да философствам и да слушам хора, които философстват, ако говорят интересни неща :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
тоя психолог явно е чел прекалено много клиширани "светила"
ходенето при психолог е огромна тъпотия, защото всеки сравнително мислещ човек, може да се самоанализира така, както никой друг не може да го направи.. така че файдата от психолога се изразява единствено в това, че можеш да си излееш мислите и чувствата, а това може да го направиш и при добър приятел (каквито много ама много трудно се намират)
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
А какво правим когато ти самия си тотално объркан и се чудиш какво става и отчаяно тършиш нови идеи от себе си, приятелите ти, семейството ти, а на теб не ти идва нищо наум, а приятелите ти дрънкат едни и същи клишета, а семейството ти те притиска?
Доста крайна ситуация, може и никога да не изпаднеш в нея, ама и тогава ли е "тъпотия"?