- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво се обезкосмявате долу
Добре де като ходите на кола маска нали трябва да чакате малко да пораснат за да ги хване? Примерно с приятела ми като правим секс през ден, просто не мога да си позволя да чакам да израстнат и да си ходя космата, аз самата няма да се чувствам комфортно. За сега съм със самобръсначка. Оше нещо, да попитам с епилатор колко трябва да чакаш да ти пораснат за да ги махнеш?
скубя се с ръце
то густо, то пусто
Аз пробвах с епилатор ( бях със самобръсначка наскоро ) преди 2-3 дни..Ами без да ви плаша,ама МНОГО БОЛИ.Пробвах само леко на няколко малки очастъка..ииии пак със самобръсначка .. ужасно е,но..пак трябва да пробвам с епилатор. Едвам събрах смелост да го докосна,чувствах се като във филм на ужасите сякаш
Голям филм беше.
Когато пробвах с епилатор за 1ви път подмишниците,много ме болеше,но вече свикнах.Може и доло да е така..трябва да съберем смелоооост !![]()
Със самобръсначка излизат ситни червени пъпчици и нагнояват на мен не ми се е случвало но доста мои фр споделят че им се е случвало и било мн гадно![]()
На кола маска ходя от много време, в началото ме болеше, но после се свиква. "Трай бабо за хубост" ...
Веднъж пробвах с епилатор и освен, че ме болеше много, след това ми се получиха и подкожни косъмчета и... абе ужас, затова вече само с кола маска. Боли само първите няколко пъти и то, ако преди това си се обезкосмявал с епилатор или самобръсначка, защото космите са по- плътни.
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
^Ох..ами мен сякаш ме мързи и не ми се занимава да ходя на кола маска, иначе ще го преживея щом няма да мога да '' избягам '' от козметичката.
Пък и ме е срам малко да се събличам там..![]()
А замислих се дали ще боли от фотоепилация там долу как мислите ? Или то е лазар някакъв, ако някой знае да кажеТака поне не растат с години.
Самобръсначка пробвала съм с епилатор и кола маска ,но много боли и тече кръв от всяко едно отскубнато косъмче което е доста неприятно
От скоро ходя на кола маска. Абе точно 2 пъти съм ходила. Първия път болеше наистина много, но стискаш зъби и свикваш. Доста кръв течеше, бях синя няколко дни и ми се белеше кожата о.О Втория път наистина боли по- малко, става по- бързо и нямаше много кръв, да не кажа почти никаква. А някой да знае горе долу колко пъти трябва да отида за да ми изтънеят косъмчетата хубаво, защото преди това няколко години се бръснах отдолу и бяха станали много груби и дебели.
Самобръсначка, не мога да чакам да растат за кола маска просто.
Вече кола, но отстрани си ги взимам с епилатора, че се виждат иначе.
florescentia
Кола маска при козметичка, но днес нямаше свободни часове та сега се оправям с пинсета :Д
Кола маска,много съм доволна.Трудно се реших ,но си заслужава мъката. Космите оредяха и изтъняха тотално.
![]()
I love my high heels <3
със самобръсначка но направо не издържам А и кожата ми е АДсКИ чувствителна
То е ясно самобръсначката,чиста работа за под 2 мин и под 1 левКво повече да искаш..През 3-4 дена и готово