.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 103
    Повече от фен
    Добре де като ходите на кола маска нали трябва да чакате малко да пораснат за да ги хване? Примерно с приятела ми като правим секс през ден, просто не мога да си позволя да чакам да израстнат и да си ходя космата, аз самата няма да се чувствам комфортно. За сега съм със самобръсначка. Оше нещо, да попитам с епилатор колко трябва да чакаш да ти пораснат за да ги махнеш?

Самобръсначка.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    За съжаление и аз така. Дали от липса на време или нещо подобно, все не мога да действам с кола маската.
    Същото.Преди 2-3 седмици намерих време за кола и още държи,но избиват.Като намеря време винаги съм навита за кола.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    скубя се с ръце
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ефекта от бръсненето не стига че е нулев, ами е и ужасно, на допир е като мъжка брада, което за жена е гадно.
    Кола маската е супер, ама много цапа, много е лепкава и бля
    Епилатор > all.

Боли в началото зверски, боли и после, но много по-малко и не прави впечатление.
    Има много по-болезнени неща от това да се оскубеш като пиленце, просто ти трябва малко по-корава психика, търпение и постоянство.
    с епилатор не ти ли се получават подкожни косъмчета? мен тва ме спира иначе майната й на болката
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз пробвах с епилатор ( бях със самобръсначка наскоро ) преди 2-3 дни..Ами без да ви плаша,ама МНОГО БОЛИ .Пробвах само леко на няколко малки очастъка..ииии пак със самобръсначка .. ужасно е,но..пак трябва да пробвам с епилатор. Едвам събрах смелост да го докосна,чувствах се като във филм на ужасите сякаш Голям филм беше.
    Когато пробвах с епилатор за 1ви път подмишниците,много ме болеше,но вече свикнах.Може и доло да е така..трябва да съберем смелоооост !

Със самобръсначка излизат ситни червени пъпчици и нагнояват на мен не ми се е случвало но доста мои фр споделят че им се е случвало и било мн гадно

Град
    Пловдив
    На кола маска ходя от много време, в началото ме болеше, но после се свиква. "Трай бабо за хубост" ...
    Веднъж пробвах с епилатор и освен, че ме болеше много, след това ми се получиха и подкожни косъмчета и... абе ужас, затова вече само с кола маска. Боли само първите няколко пъти и то, ако преди това си се обезкосмявал с епилатор или самобръсначка, защото космите са по- плътни.
    Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'

Супер фен Аватара на fizzyg
    ^Ох..ами мен сякаш ме мързи и не ми се занимава да ходя на кола маска, иначе ще го преживея щом няма да мога да '' избягам '' от козметичката .
    Пък и ме е срам малко да се събличам там..

Повече от фен Аватара на alleyy
    А замислих се дали ще боли от фотоепилация там долу как мислите ? Или то е лазар някакъв, ако някой знае да каже Така поне не растат с години.

Дами, а да ви питам колко често ходите на козметик за отдолу

Самобръсначка пробвала съм с епилатор и кола маска ,но много боли и тече кръв от всяко едно отскубнато косъмче което е доста неприятно

От скоро ходя на кола маска. Абе точно 2 пъти съм ходила. Първия път болеше наистина много, но стискаш зъби и свикваш. Доста кръв течеше, бях синя няколко дни и ми се белеше кожата о.О Втория път наистина боли по- малко, става по- бързо и нямаше много кръв, да не кажа почти никаква. А някой да знае горе долу колко пъти трябва да отида за да ми изтънеят косъмчетата хубаво, защото преди това няколко години се бръснах отдолу и бяха станали много груби и дебели.

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Цитирай Първоначално написано от ShowV Виж мнението
    Дами, а да ви питам колко често ходите на козметик за отдолу
    а ми аз от както минах на кола маска на 21 дни

Цитирай Първоначално написано от Joc Виж мнението
    скубя се с ръце
    ей уби ме, сериозно

иначе с кола, ходя на козметик

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Самобръсначка, не мога да чакам да растат за кола маска просто.

Вече кола, но отстрани си ги взимам с епилатора, че се виждат иначе.

florescentia

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Ами след това не остава ли от кола маската по "таковата" и да ти лепне гадно?

Ако се изкъпеш след това няма да има проблеми, поне според мен !

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    С кола маска при козметичка, когато имам време и с кремчета, когато нямам. И със самобръсначка ми се случва понякога, но не ми е особено приятно и все ме е шубе да не се порежа. XD

и мен малко ме е страх да не се порежа, ама какво да се прави !

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Кола маска при козметичка, но днес нямаше свободни часове та сега се оправям с пинсета :Д

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Със самобръсначка, но искам да пробвам кола, ама ме е шубе...
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Цитирай Първоначално написано от Joc Виж мнението
    скубя се с ръце
    ахахах :Д и аз така

Кола маска,много съм доволна.Трудно се реших ,но си заслужава мъката. Космите оредяха и изтъняха тотално.

I love my high heels <3

със самобръсначка но направо не издържам А и кожата ми е АДсКИ чувствителна

Мега фен
    То е ясно самобръсначката,чиста работа за под 2 мин и под 1 лев Кво повече да искаш..През 3-4 дена и готово

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си