- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Хах,ами пред много хора,където и да е.
Къде никога,ама никога не би правил/а секс.
maDamn
На всякакви много мърсни места, като миризливи тоалетни, около боклуци, влакове и т.н.
Към момичетата: Купувала ли си си специално бельо, за да изненадаш партньора си и какво беше то?
Или към момчетата: Купувал ли си подарък бельо за патрньорката ти и какво беше то?
дам, боксерки, ама не ми хареса как и стоят и по принцип купувам други дрешки, не бельо.
Разбираш ли се с майка/баща й/му. Това важно ли е за теб?
Разбирахме се много добре. Да, разбира се, че е важно.
Би ли предал някой свой принцип в името на удоволствието на половинката?
Всичко е относително...зависи тя какво желае и дали аз го желая също
За следващият:Би ли правил тройка с 1 човек от срещуположния пол и двама (включително и теб) от твоя ?
да
Някога фантазирал/а ли си си поне за тройка? (като стана въпрос) разкажи подробности хаха
Не, за мен секса е нещо интимно между ДВАМА ДУШИ.
Момиче:Ако гаджето ти, ти подари вибратор, как би реагирала?
Момче: Би ли подарил на приятелката си вибратов?
хах , ами бих му благодарила за подаръка,малко ще ми е странно,но пък ще го приема с усмивка.
Същия въпрос,че ми стана любопитно.
maDamn
Не. Ако смята, че й е нужен, да си пазарува тя. Аз съм смел и могъщ, а егото ми още повече.
Правил ли си нещо сексуално заради бас?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не, но сигурно бих.
Я същия въпрос![]()
Няма да нагазвам в най-срамните дебри, ма една от историите си заслужава. В планината на палатка, правих стриптийз с танц, но нямахме музика. Добре, че беше алкохолът.
Критикували ли са те за уменията ти в леглото?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Критики -не,по-скоро напътствия,но в началото -кво да се прави.
Играл/а ли си на игри от сорта гол покер, шише и тн?
maDamn
Да. Гол покер особено. И шише доста.
Спал/а ли си с девственица/к?
Да.
Падаш ли си по храна в леглото?
Леглото е за секс, не за ядене и гледане на телевизия
Най-големият секс подарък, който би направил/а ? (Става въпрос за неща от сорта на свирка, анален и подобни)
Тя: " Айде по бързо, че майка ми ще си дойде до един час" От бързане и напрежение не ми става, тя почна да се хили и аз почнах. Бъзика се с Аладин и вълшебната лампа, после стана сериозна, обаче не ми става напълно тъкмо го дигнах на 60-70% и на нея пак и стана смешно и пак спаднах, следваше пак хилене 10 минути.
Секс на работното място?
До сега не съм имала работно място, ако натискането в болница важи (ама не важи) - т'ва е ;о (I mean... това се очаква да ми е работното място)
А иначе не съм против, зависи от работното място.
=> Как приемаш секс, в който не си свършил/а?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нормално.
Най-удобното място за секс?
Легло и за някои различни пози -маса/стол :d.
На какво не си склонен/на в леглото?
maDamn
Чак когато чувствата ми изчезнат, иначе не съм способна.
Най-странната ти ерогенна зона?
С езииче, но понякога имам огромна нужда от такава по бузката. Мило е. (слънчице)
Имало ли е някой, с който да си правил секс, ама да си забравил, че си правил секс с него и след време да се сетиш, или самия той да ти каже? :О (гледала съм го по филмите ^^)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.