- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Аз да не съм спала с половината свят, че да забравям, бе о.О
С какво си запомнил най-добрия секс в живота си досега? Защо е бил добър? (Малко по-дълги отговори, моля.)
Ох,ми с това ,че беше дългичко и мокричко ... и свърших неведнъжВъпреки ,че беше повече благодарение на мен,но nvm. Важното е,че си го помня
С коя известна личност би правил/а секс?
maDamn
Първият човек, за който се сещам е Иънчо <3
Секс с човек от същия пол?
Що не?
Силиконови цици - да или не/![]()
Не съм против ,но аз не бих си сложила...
Секс с по-млад?
maDamn
Не
Влюбвал/а ли си се в по-възрастен/зъзрастна (говоря за около минимум 10 год. разлика)
Не
Красив, но зле в леглото, или по грозноватичък, но бог в леглото?
За сега не,но след още някоя година сигурно ще ми се случва
Идеята да си първи на някои възбужда ли те или те отблъсква?
Отблъсква ме.
Смучки? Да или не?
Нито едното, нито другото...
Що повтаряте едни и същи въпроси ? Толкова ли не можете да си размърдате сивите вещества и да пръкнете нек'ва нова (своя) мисъл, вместо да перефразирате чуждото ?
Едит - отговорих на въпроса за "Първия".. на твоя въпрос : по-скоро не !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
О, да, даже имах лукса да го практикувам известно време.
Би ли се снимал на видео?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Защо трябва да е таен ? Не го вдявам, но както и да е. Не виждам лошо. За жалост не съм го "вкусвал".
Музика или "звуците на любимия" по време на секс ?
едит - пак същата раота.. ;д на въпроса на Чачо - Не мисля..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не, предпочитам интимност и уединение...
Прически ? Или 0 номер ? :Д
п.п. - Разбрах к'во имаш предвид. Ама що трябва да е тайно ? Отново да попитам ;д Никой няма да ми държи сметка за т'ва к'во правя.. Все пак ако имам връзка, не бих !
Ще я острижа. !
Би ли казал на патньора си ако те притеснява личната му хигиена ?
п.п. - виж едита на коментара ми.. изчерпах се по тая точка.
Предпочитам стандартното кьосе, 'ма ако не е... нЕма го върна.
Латекс?
СПАМ - Що всеки отговаря на който въпрос му изнася и както му изнася без дори да става ясно ?![]()
Ич ма не кефи латекса.
Приоритет ли ти е да се усъвършенстваш в леглото?
ПС: Докато ги намислим отговорите и въпросите, и се струпват повечко.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чак приоритет не.. ама съм на принципа "винаги може още"
Отворен ли си към критика ? Въпрос ориентиран в същата насока.
Да, така смятам. Не, щото имам някакво особено отношение към секса в тоя аспект, старая се да приемам критиката на другите.
Смяташ ли, че има нещо, което искаш да направиш в секса, но е толкова странно/извратено/табу, че би застрашило връзката ти (или евентуална връзка) с другия и затова го тайш в себе си?