Здравейте! Аз съм момиче в 10 клас имам проблем с това че коремчето ми е издуту и доста ме притеснява с това че се личи.Чудех се дали има някакъв начин да стане плоско.![]()
Как ще се сети за упражнения, като всички търсят начини с мазила и кремове да отслабват....
Спорт и т'ва е.
Не мисля, че момичето има предвид, че има мазнини. Аз имам доста стегнат корем с наченки на плочки, обаче е подут. Не знам с какво се оправя това, обаче активията не върши работа.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
^ Подутия стомах се лекува с ограничаването на някои храни ... бобовите храни, газираните напитки, доста от плодовете подуват стомаха .. също, ако докато се храните пиете вода/сок или каквото и да е там, също се подува стомаха .. то всичко си зависи от храненето като цяло![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Честно казано точно бобови храни, газирани напитки и плодове не консумирам. За водата, докато ям съм си виновна... Но хранителния ми режим е доста лош и разбъркан, вероятно това е причината.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Спри млечните и виж как ще ти се отрази.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Благодаря за съветите.Незнам дали е вярно но съм чувала,че като се храниш бързо стомахът се потдува това дали е вярно незнам![]()
Спорта не е решение за подут корем...
Как може плод да ти подуе корема,аз не съм открила такъв плод,а си ям почти всякакви плодове!
Само да попитам какви упражнения чувала съм че коремните преси са доста ефективни![]()
![]()
Ако корема ти е подут, коремните преси няма да ти помогнат.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."