- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перфектната визия за...
Пълни глупости говориш.
И искам да видя как ще тропкаш хорца цяла вечер на 15 сантиметров ток. Не е като да се кълчиш в дискотеката.
Ако твоята представа за сексапил е дълбоко деколте, гол гръб, огромна цепка... значи няма какво да говорим. Една жена с вкус може да е стилна, леко секси (така че на мъжа до нея да му прималява) и пак да е булка. Освен това... ще платиш ти, ама на баба ти хвърчилото. Родителите плащат сватбата, особено ако младоженците са млади. Ама кво споря с човек, който би отишъл на собствената си сватба с "къса рокля за дискотека"...
Обожавам черно и червено, но си има етикет. На сватбата - с дълга бяла рокля. Не с бюстие и пола. Не такова или такова. Не знам какво, ама не като тези :д
Воал на главата - задължително. Прическата - част от косата пусната, другата - прибрана, но не като снимката горе, много ми е ученическа и обикновена. Ако има нужда от цветен елемент - лилаво вероятно. Съответно мъжът до мен ще е с подходящ цвят риза или поне оная кърпичка в джоба.
Не искам традиционна българска сватба с глупавите обичаи, краденето на пиле и питка от някви наети танцьори, малоумното размазване на торта по лицето (как пък ще съм ходила на грим и ще дам да ми омаже торта по физиономията и роклята?!)... харесва ми американският образец от филмите. Вместо скучен граждански брак - прием, който прилича на коктейлно парти, даване на обети <3... после същинския купон с изискано меню, а не шопска салата и някво пиле в сос. Плодова торта... нещо екзотично, примерно... лимон и макадамия. На няколко етажа. И да я нарежем заедно. Може и да ме мацне по нослето. Ай <3
Ще съм млада, на седмото небе от щастие заради официалното си обещание към невероятния мъж до мен, облечена семпло, но с вкус... и в същото време въпросният мъж ще си мечтае за часовете, когато най-накрая ще останем насаме и ще ми причини всичко, което му се е искало по време на приема. Това е сексапил.