- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перфектната визия за...
Етикецията си е етикеция, но няма нищо общо с това как искаш а изглеждаш на сватбата си. Всяка страна си има обичаите, но изборът е само и единствено твой. Първата сватба на Джоли беше по фланелка и панталони, друга се ожени с челна рокля. Днес роклите са шампанско, дори розово. Няма правила. Вие се влияете от американския стил по филмите или католическите обичаи. Нашите някога са се женили по носии. Това не означава да се облечете с такава за сватбата си.Дали някой ще тегли заем, или не, дали само ще подпише със свидетели без излишни празнувания, или сватбата ще бъде помпозна си е единствено и само проблем на човека. Не дължи на никого обяснения.
Някои хора биха изтеглили заем за сватба само, за да си направят кефа и това е. После по старому и не им дреме, че ще изплащат заем. Други се стискат като за световно. Това е личен избор. Не те прави грешен. Нито е някакъв дебат на живот и смърт. "Аз съм против. Аз съм за"... бля бля![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ