.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Почти цялото предаване днес беше посветено на тази тема. В общи линии цялата помия се потвърждава, когато човек си зададе логични въпроси, а получи нелогични отговори.

http://play.novatv.bg/play/276473/?autostart=true
    „Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."

Мега фен Аватара на koshtramba
    По телевизията нищо няма да ти кажат, такова информационно затъмнение, че няма накъде повече. Аз отдавна не им вярвам на тия глупаци.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Ами те са купени отдавна. Говорят това, което някой иска да се говори. Медиите са най-простия начин да промиеш нечий мозък. Хората като чуят нещо по Новините веднага го приемат за истина. И преди ми се е случвало да откривам ГОЛЕМИ несъответствия. Когато беше протестът на БАН беше пълно с млади хора и студенти, а по Бтв излъчиха малкото по-възрастни там и се наблягаше как академията е пълна с феодални старци. Ама тоя път хората видяха какво става. Отвсякъде чувам ядосани коментари. Сбъркаха тук. Българите може да сме всякакви, но обичаме планините и горите си. Това вече не може да се замаже.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Използвам случая да ти пиша лично тук, т.к не можах да отговоря на последното ти PM, понеже си си забранила личните съобщения. Моля те, оправи ги от потребителския панел.

А иначе, по темата : Жал ми е за самата мен, защото ме чака журналистическа кариера, която май като гледам под каква диктатура и безумен ценз е, няма да е завидна. Хората не са глупави, но са нерешителни за сериозни действия, те са скептици. Ако целия българси народ се опълчи на цялата тази власт, нещата няма да продължават в същия дух.
    Мисля си още нещо, обаче. Мисля си, че може пък пожара да е предизвикан от изтрещели еколози. Да се разбунят още повече духовете, да се донастроят хората да се пази Витоша, че си ебало майката, да се налее масло в огъня "Цеко пали Витоша, след като не му минава закона" или нещо подобно. Знам ли...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Използвам случая да ти пиша лично тук, т.к не можах да отговоря на последното ти PM, понеже си си забранила личните съобщения. Моля те, оправи ги от потребителския панел.

А иначе, по темата : Жал ми е за самата мен, защото ме чака журналистическа кариера, която май като гледам под каква диктатура и безумен ценз е, няма да е завидна. Хората не са глупави, но са нерешителни за сериозни действия, те са скептици. Ако целия българси народ се опълчи на цялата тази власт, нещата няма да продължават в същия дух.
    Мисля си още нещо, обаче. Мисля си, че може пък пожара да е предизвикан от изтрещели еколози. Да се разбунят още повече духовете, да се донастроят хората да се пази Витоша, че си ебало майката, да се налее масло в огъня "Цеко пали Витоша, след като не му минава закона" или нещо подобно. Знам ли...
    Чак толкова изтрещели не мисля, че има. Освен това еколозите трябва да са доволни, както и всеки нормален гражданин, понеже тези дни се разбра, че отменят решението да застроят част от Морската градина във Варна. Та да се търси "отмъщение" тук до София е нелогично.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Добро утро. Питаш ли се на нас какво ни е в Бистрица? Пожарникари, линейки, полицейски коли, багери, пожарникарски коли, някакъв ужас е. А хеликоптрите ми кръжат ТОЧНО над главата. Може да помахам на пилота, и той ще ми махне обратно. Ужасно е.

https://plus.google.com/photos/11666...37927267677601
    Снимки от гасенето на пожара днес.
    Ужас, дано изгасят всички заедно пожара колкото се може по - скоро.Браво, че си се явил за доброволец ...

Той пожара май малко понамалява.

ПОЖАРЪТ - ИЗГАСЕН! ХИП-ХИП - УРААА!
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Ужас, дано изгасят всички заедно пожара колкото се може по - скоро.Браво, че си се явил за доброволец ...

Той пожара май малко понамалява.
    Първо, не съм се явила доброволец.
    Второ, женско съм.
    Трето, живея в Бистрица и хеликоптрите кръжат точно над нас.

И да, загасиха го най-после след 4 дена

Супер фен Аватара на scrooper
    Охх, най- сетне ще се спи спокойно без пламъци в далечината!
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Браво! Поне свърши.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен
    Те го изгасиха, ама отказаха помощи от сърбия и гърция (хеликоптери). Още не мога да си представя сценарий, дори и с някой друг икономически интерес.

Мега фен Аватара на xoxi
    1 2 3 4

Ето тези снимки ми напълниха очите със сълзи.
    Нямам думи.
    Какъвто народът, такава и държавата.
    И спря да се върти за миг земята..

DisappointedDreamer, не знам дали ти си правила снимките, вероятно е Петър Кърджилов, но са страхотни, много добре отразяват случая и емоционалните отпечатъци от него.
    Последно редактирано от koshtramba : 07-05-2012 на 10:26
    Пази моториста !!!

Пак пламна...

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    В "Телеграф" пишеше, че не е напълно изгасен. "След работата на хеликоптерите се забелязва, че пожарът на Витоша е локализиран почти изцяло. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова....Проблем създава малко огнище." Аз се обърках вече. Угасен ли е или не?
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=927758 - огнената стихия е овладяна.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    В "Телеграф" пишеше, че не е напълно изгасен. "След работата на хеликоптерите се забелязва, че пожарът на Витоша е локализиран почти изцяло. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова....Проблем създава малко огнище." Аз се обърках вече. Угасен ли е или не?
    Не е загасен, от тук се вижда още.Но вече е много малко, почти е загасен.И все пак е гадно да гледаш грозно изгорелите върхове на планината.А мисълта, че в София вече ще си дишаме още по - мръсен въздух, е още по - грозна.Трябва да се садят дървета на мястото където са изгоряли...

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    "Междувременно вчера пламнаха нови 5 дка от другата страна на планината, откъм Железница." ??
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    "Междувременно вчера пламнаха нови 5 дка от другата страна на планината, откъм Железница." ??
    Май ги угасиха, ама не съм сигурна

Banned Мега фен
    Трябва да се садят дървета на мястото където са изгоряли...
    Местността е трудно проходима и за засаждането ще трябват доброволци
    А въздуха в София няма да стане по-мръсен

Откакто спряха Кремиковци е доста по- добре, така че за въздуха има компенсация. Проблемът е, че продължава да пуши упорито.

Сега идва и моментът да се потърси сметка на много хора, а не както почти винаги става в България, всяко чудо за три дни и после нищо. Държавата може да е една голяма черна дупка, но не може да съсипват и страната.

Май ги угасиха, ама не съм сигурна
    Точно затова е "резерват", защото е трудно достъпен район. Там не стъпва човешки крак. Нито за санитарна сеч, нито за презалесяване. Природата сама ще си възстанови щетите.
    Пази моториста !!!

Banned Мега фен
    [QUOTE=koshtramba;10257535 Природата сама ще си възстанови щетите. [/QUOTE]

Абе ти знаеш ли къде и защо се правят резервати?
    То като е изгорял вече се свърши с резервата

Не се изразих правилно, имах предвид конкретно Витошкия резерват.
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си