.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Това проблем ли е?

Не знам къде точно да пусна темата,така че ако модераторите сметнат че не е за тук може да я преместят.
    От няколко месеца постоянно ми се вие свят.Най-често сутрин,когато се събудя и стана от леглото.Получава се и ако просто си лежа и след това стана,но по-често сутрин.Веднъж дори паднах.Не знам какво ми става.
    Всяка сутрин ме боли главата,но бързо се оправя.Не знам какво ми има.Дали си въобразявам или е нещо сериозно.

при мен става същото
    може би ако ставаш много рязко и за това
    пробвай като се събудиш да си полежиш 1-2 мин преди да станеш
    недей да ставаш бързо
    надявам се да съм помогнала

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Да не искаш да кажеш, че ти причернява? Ако да, и при мен става
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Да причернява ми,но никога преди не се е случвало. Но не е от рязко ставане.Аз обикновено като се събудя,се лежа около час.Може би напразна се притеснявам.Все пак благодаря за отговорите

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    В такъв случай ,вместо да слушаш фалшиви успокоения тук,отиди при личния лекар да ти премери кръвното налягане!Направи си и кръвни и-я да се види дали всичко си е в нормата!

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Че то и на мен не ми се случва от рязко ставане? И нищо ми няма. И на сестра ми, която е по-голяма и се случва. Ако това става на повечето деца, е все едно да питаш що сутрин не можеш да си стиснеш силно юмрука..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Голям фен Аватара на Leticcia
    и аз съм така...ходих на лекар и ми казаха, че е от пубертета....Валериан!!!
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от hrisito0o Виж мнението
    Не знам къде точно да пусна темата,така че ако модераторите сметнат че не е за тук може да я преместят.
    От няколко месеца постоянно ми се вие свят.Най-често сутрин,когато се събудя и стана от леглото.Получава се и ако просто си лежа и след това стана,но по-често сутрин.Веднъж дори паднах.Не знам какво ми става.
    Всяка сутрин ме боли главата,но бързо се оправя.Не знам какво ми има.Дали си въобразявам или е нещо сериозно.
    Да не би да е от това, че ставаш рязко? Нормално е , при рязко ставане да има световъртеж, причерняване и главоболие. Съветът ми е да се прегледаш , все пак, при лекар. Все пак това казваш, че е от няколко месеца - нека специалист каже какъв е проблема.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    пф при мен е същото
    и никога (откакто си меря кръвното) не съм имала нормално кръвно налягане
    винаги е към 95 на 50
    постоянно ми причернява =О

Голям фен Аватара на albi951
    Отивай на лекар не чакай тук да определят какво ти има при всеки е различно.

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си