.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Коя преса?

Коя преса?

Искам мини преса и съм си харесала тези двете, но се двуомя коя да си взема. Изпробвала съм тази на Bellissima и ми харесва, но тъй като не съм пробвала на Remington, се чудя дали е по-добра? Пише, че Bellissima-та е 25W, а за другата не пише в описанието й. Дайте мнения.
    http://www.bellissima.bg/?30,bellissima-mini-mf180
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NI-STRH-%5E%5E

Banned Мега фен
    добре де толкова много теми за преси... иначе ватовете имат по-голяма роля при сешоарите

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    добре де толкова много теми за преси... иначе ватовете имат по-голяма роля при сешоарите
    Да, извинявам се, че темата най-вероятно се повтаря, но тази, която видях беше, че момичето иска някаква определена преса и реших да направя друга тема, защото става въпрос за избор. А ако W-овете са повече няма ли да е по-силна пресата?

Banned Мега фен
    гледай градусите..

гледай градусите..
    Ясно ми е, че най-вече градусите имат най-голямо значение, но и двете са до 200, затова питам за мнения за пресите като цяло, например коя марка е по-добрата? Някой, ако е ползвал някоя от двете преси да сподели.

Banned Мега фен
    ами не знам.. ползвала съм преси и на двете марки и от двете съм била доволна .. ако мислиш да я разнасяш с теб вземи тази на белисима

ами не знам.. ползвала съм преси и на двете марки и от двете съм била доволна .. ако мислиш да я разнасяш с теб вземи тази на белисима
    Ами те и двете са мини, но си мисля, че е по-добре наистина да взема нея, защото съм я пробвала и знам горе-долу дали е добра, а ако другата се окаже по-некачествена ще съжалявам, че съм я купила. Пък и другата я видях в някакво клипче и беше мнооого тясна, стори ми се МАКСИМУМ 1,5 см.
    Последно редактирано от Blessed_ : 07-05-2012 на 19:11

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Аз бих си взела Remington, може би не точно тоя модел, но за мен марката е по-добра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си