.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Unhappy Необичам родителите си,а обичам само 2 човека.

Здравейте,моят проблем е,че гледам как всички на моята възраст 12-13г правят картички,писма на майките и бащите си и там пишат колко ги обичат,а аз никога не съм правила,само когато ме карат в училище.Не искам да казвам на другите,защото ще почнат да ми викат,че те са ме създали и такива работи.Аз обичам само 2 човека,и те са баба ми и едно момче.Това нормално ли е хора?

Повече от фен
    Не е. Марш да вършиш домакинска работа.

Ако пък е толкова сериозно положението, емигрирай с момчето и консумирайте льобовта си.

Сигурна съм,че не ме харесва

Мега фен Аватара на xoxi
    Малка си и си глупава.
    След време ще се оправиш. Спокойно.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на smilelady
    First world problems..
    Дишай спокойно, не си дефектна.Ще ти мине.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Повече от фен Аватара на windowlicker
    В същност официално България се води Second World Country.

Иначе щом не ги обичаш им кажи че ти е под достойнството да живееш с тях и да взимаш пари и храна от тях и отиди при тези, които обичаш.

Banned Мега фен
    ще ти мине като ти дойде сивото вещество

Айде, стига, стига. Ако са я наранявали или е имала кофти детство, нищо чудно, че няма топли чувства към тях. Или по-скоро никакви.
    Но според мен в някакви ситуации ще се убедиш, че все пак ги обичаш.

И не си търси кусури и не се чуди за какво да мислиш, че не си нормална.
    Наред си си. Живей си живота.
    Гледай от хубавата страна на нещата и не се концентрирай върху лошото.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Като чета мненията ви си мисля, че по-скоро се подигравате с момичето, отколкото да й помагате.
    А, колкото до авторката, успокой се! Не е нужно да си влюбена до полуда в родителите си, за да живеете заедно. Щом обичаш баба си, значи нищо не ти е повредено, въпрос на време е. Що се отнася до момчето, не разбирам каква е тази толкова силна любов, която в крайна сметка е несподелена. В тинейджърската възраст, в която сме, е нормално да се случват странни неща вътре в нас. И с това нямам в предвид само тялото, а и мозъка. На тази възраст, не че знам на колко си, но на около 12-14 години мозъка ни започва да разграничава любовта между момче и момиче и любовта между баща и дъщеря. Не се притеснявай, просто трябва да дадеш малко повече време на себе си. Всеки се развива с различно темпо, така че не се притеснявай, ако не си като приятелките си.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    О'кей, ние не знаем какво толкова си преживяла с родителите си, ако са те наранили по някакъв начин - нормално е да изпитваш подобно нещо към тях. Но ако всичко е било , както трябва, правили са всичко за теб - то тогава не е нормално да не изпитваш обич към тях. Но все пак въпрос на време е, просто си малка още и не можеш да мислиш трезво, както трябва.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Къде живееш? Кой те е гледал и възпитавал? Питам, за да си изясня ситуацията.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Какво значение има? Имената и ЕГН-тата на родителите й няма да помогнат, в случая.

Цитирай Първоначално написано от Smile. Виж мнението
    Като чета мненията ви си мисля, че по-скоро се подигравате с момичето, отколкото да й помагате.
    мм, то всички българи сме така, добре де почти.. човек да не зададе някой въпрос, и всички ще го нападнат :х

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    на 12 си и мислиш че наистина ОБИЧАШ момче повече от вашите??!?!??! споко,ще се осъзнаеш след 3-4 години
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Супер фен Аватара на scrooper
    Трай!
    always late but worth the wait!

Глупости, проблема е в това, че не можеш да си изразяваш чувствата, понеже гледаш тупи филми, които ти пълнят главата с ей такива идиотщини. На 12 години била, момче обичала повече от родителите си… :X

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    аз мразя всички на тоя свят и си живея нормално.
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Smile. Виж мнението
    Какво значение има? Имената и ЕГН-тата на родителите й няма да помогнат, в случая.
    Зависи в каква посока ти е мисловния процес...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    И ако си мислиш,че детското ти увлечение към някакво момче е любов..Иначе за родители ти : Често си мисля,че ги мразя,че искам да ги няма,но в последствие осъзнавам,че всъщност много ги обичам.Ако са те наранявали нормално е да нямаш позитивни чувства към тях.В пубертета е нормално да се чувстваш сякаш мразиш всичко.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

нормално е

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението

И не си търси кусури и не се чуди за какво да мислиш, че не си нормална.
    Наред си си. Живей си живота.
    Това.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Не мога да ти помогна с това, но поне ще се опитам малко да те образовам..частицата "не" се пише отделно от глагола (има изключения като "недоглеждам" , но не това е идеята), та е правилно да се напише "не обичам"
    Сори, не се стърпях.
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    На мнение съм, че изобщо не е задължително да обичаш родителите си. Така де, ако не са направили нищо за теб... Толкова ужасни истории има(и знам), че просто никой на света не може да ме убеди, че всеки, дълбоко в себе си, обича родителите си! Нито си ненормална, нито си странна или нещо такова, авторке.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Малка и объркана си. Не се тревожи, нищо ти няма. Нормално е.
    <3 d(ˆˆ)b

тинейджърка не обича родителите си? - какво по-нормално от това?????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си