- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Клише, но истина - влюбена в звезда...
Знам, че по тази тема се е писало много по форумите, но просто искам да споделя и да потърся съвет... На 14 съм... Влюбена съм една американска поп звезда - Адам Ламбърт... Почти всички знаят какъв е и това е нещо, което ме разбива... Но има шанс, защото самият той казва, че е "любопитен" и относно женския пол... Иначе той е мил, сладък, държи се страхотно с феновете си, отговаря на всички въпроси, не го е страх да е различен, да има различна визия... Много съм обсебена... Знам кога е роден, лични факти, слушам музиката му, гледам интервюта и всеки път щом като си помисля за него имам пеперудки в корема си... Ще ми кажете, че е увлечение, но знам много добре как се чувствам, когато съм увлечена по някоя звезда итози път не се чувствам така.... Сънувам и мисля само за него... Побърквам се направо... Дайте съвет /не мисля, че ще отмине, защото и преди съм имала любими звезди и са отминавали, но той...
И аз съм влюбен в звезда. Погледни през джама си, и виж 3-тата от лявото на 2-рата от горе на прекия дясно-ляв диагонал. След т'ва брой около 30 000 звезди в надолу, и 56 789 на десен диагонал.. е там е моята звезда.. в която съм лудо влюбен около 15 секунди.
И аз на 12 бях хлътнала по Брад Пит в "Троя"...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не се притеснявайще срещнтеш някой реален, я в училище я някъде другаде и ще ти мине
Махни го тоя, аз искам Джаред Лето!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И аз съм влюбена в Сергей Есенин ама НЪЦКИ *циври неудържимо*![]()
Аз като малка си падах по Сандокан.Ще ти мине, споко.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Знаеш ли къде живее?Отиди му на гости ХА-ХА.
Помисли си колко милиони има като теб![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Бил любопитен относно женския пол-хахаха, девойко, това не значи че ще пробва с теб-аз на 16 му бях много голяма фенка ама... ;д ще срещнеш истинския, после когато всичко свърши той ще е звездата, при която ще е невъзможно да се върнеш и абе я си бъди влюбена в Адам, защото там си е изначално леко невъзможно, а много по-гадно ще ти е да стане невъзможно с някого, с когото всъщност си била-не знам дали изобщо схвана нещо;д
Па аз в Кайба от Югио бях влюбена на млади години,ама уви...
Твоя случай е идентичен-нЕма лек за такива сърдечни болки![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Тва минава до една седмица. Мисля, че в 5ти или 6ти клас ми се случи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ще ти мине аз бях влюбена в саске учиха от наруто ;д
Ох майко... какво прочетох...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
И аз съм влюбена.Имаме щастлива връзка от над 7 години.Не го виждам вече толкоз често (на екрана),но още е в сърцето ми.Просто сега е заменен с реален,по-готин човек. Ще ти мине,миличка. С времето ще се научиш,че всичко в шоубизнеса е грим и фалш.А и колкото и да е любопитен към нежния пол...си е гей човека.Успех
и аз бях влюбен в британи мърфи майна... бях =(
Абе и аз бях "мноого влюбена" в Стефан и Деймън от дневниците ама...уви Абе знаеш ли всъщност колко добре си ми беше тогаваЕга ти Аз сега като харесвам реални наиш кво става ..На двама им признах а те ми се изсмяха и ми казаха ме съм им неприятна и ме мразят Баа прецакана съм ...Да си бех останала влюбена в Наруто,Югио,Хари Потър ....
![]()
![]()
![]()
По-добре се влюби в неизлечимо болен.Шансът да се съберете е по-голям...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!