.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Намираш си работа и ти го плащат
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Намираш си работа и ти го плащат
    Ох така скука ме е обзела,че ако мога да си намеря работа за лятото...Няма и да се замисля

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Най-добре е да попиташ, но вероятно здравното ти осигуряване е прекъснато за месеците след последния учебен месец в училище и преди първият учебен в университета. Ако не се лъжа здравно осигурителен статус можеше да се провери и на WEB страницата на НОИ по ЕГН.
    Баща ми не е в БГ и си ги плаща сам.Веднъж бях с него да ги платим и чакахме 3 часа.Ако трябва да чакам 1 час,за да ми кажат колко месеца трябва да плащам...Няма да издържа...Иначе онлайн си проверих пише,че не съм с прекъснати осигуровки,а класна ми каза,че за юни училището не ги е платило...Тука нещо ми се губи.Как хем съм с непрекъснати хем не са ги платили?

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    За 3 месеца е, да. По 16 лева на месец мисля, че бяха. Ходиш в НОИ и си ги внасяш.
    Да и аз нещо такова разбрах (3 месеца по 16.80).Кои са тези 3 месеца знаете ли?Защото аз ги броя 4 (юни,юли,август,септеври)...У нито почва на 1-ви октомври...
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си