- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво прави един 20 годишен младеж???
Винаги Съм се чудел какво прави един 20-23 годишен младеж,дори и момиче..?? питам защото
аз съм на 23 и само работя и си идвам в къщи...вие какво правите,от време на време излизам с приятели ,хода на фитнес...но нямам приятелка ,обикновено само с нея излизах и се виждах но се разделихме...кажете какво правите ,особено тези които нямат никой до себеси
??
Ами аз съм на 27 и от няколко дни също вече съм официално сам (а преди това имаше 2 месеца пауза) и общо взето е същото като при теб, с икзлючение на фитнеса и излизането с приятели. Работа - вкъщи - анти-депресанти - работа - вкъщи - анти-депресанти и така. Не искам да звуча песимистично или да те отчайвам, но след 23 обикновено свестните момичета вече са заети и от свободните, които остават, 95% са тиняк (не казвам, че няма и там свестни, но шанса да попаднеш на такова е все едно да спечелиш 6ца от 6/49). Най-добре излизай с приятели докато още не са се изпоизженили и се забавлявайте.
Един такъв младеж обикновено бачка, паралелно с което пие/пуши/друса по даскотеки и там намира нещо за ебане. Фитнеса се опитай да не го заебеш никога.
Ходят на работа, учат, ходят по купони... Такива работи.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз лично,на 19,в последно време(да се разбира-2-3 месеца) тренирам(напоследък силово),философствам с разни познайници,чета доста,чат-пат излизам ,за да поосъмна навън,отвреме-навреме имитирам някаква работна дейност и най-вече чакам октомври,за да се започва със студентството...
В тоя ред на мисли-не си ли мислил за висше образование?
бай дъ вей,призовавам младежа с антидепресантите да престане с опитите си за разсъждение върху живота и естеството на женската природа,щото не му се получава,ама никак...
ХилиядО пъти обсъждани неща,да му се невиди и все същата...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
22 г, уча, за това си давам живота...излизам с приятели, ходя по разходки, да пазарувам, да си спомням, че обичам света...ходя по планини, по изложби...каквото всички, обвързани или не...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Аз лично си гоня интересите, които ми запълват времето и не ми остава време да мисля за мъже. В такъв период съм. ((:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
предимно бози в тийнпроблем! всичко останало са подробности:Д
//моето се доближава до това на Алис;
С'а, бейби, ти е времето да правиш всичко, което ти се прави. На 20 съм и гледам да правя точно това, дори въпреки финансите, които доста често се опитват да ме спъват. Работа като падне, ученето на първо място, във всичкото останало време приятели, запои, поддръжка/тунинг, по мъничко сън, за покриване на физиологичния минимум абе... всичко, което ти се вписва в определението за живот... е, с'а му е времето. Никога след т'ва няма да имаш дори и толкова спокойствие, колкото имаш в момента
Нишо съществено не правят повечето на тия години, щото са загубеняци.
Аз гледам да правя колкото се може повече неща, обичам да карам кола и за това всеки ден ходя някъде, обиколих доста места в бг, бях пуснал преди месец и нещо тема къде да отида и от тогава не съм се спирал, навъртях сигурно 7-8 хиляди км, проблема е че всички са на работа, само аз не работя работа, която да се изисква да съм някъде постоянно.
Ама сега като няма с кой август тръгвам на изток, вече съм си купил билет до москва![]()
Учи, от време на време някой запой и тва е. И лятото ако не си намери работа скука, та скука.
Кво мислиш че е, мамините синчета и на 40 години ша си мамини синчета, за тях може живота да е вечен купон, но нали знаеш, че няма нищо вечно на тоя свят.
На 19 съм и сега мързелувам и си гледам живота и любовта...НО ЗАСЛУЖЕНО!!!Защото преди това си съдрах д*пето,за да си взема матурите и държавните изпити с 6-ци,а за кандидатстудентските изпити да не говорим...И сега гледам филми,разхождам се,пиша в някой и друг форум,ще ходя на почивка с приятеля си,на когото сега отдавам заслуженото внимание,карам си колата с баща ми,докато свикна сама и чакам с удоволствие започването на студентствотоВ общи линии сега си наваксвам за "изгубеното" време за учене в 12-ти клас...
ПС:А,забравих да кажа,че и работа усилено си търся за през лятото,ама без особен успех![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Какви антидепресанти, бре? Вие луди ли сте?
На 23 взимате антидепресанти, на 33 ще развиете шизофрения. Я да се успокоите.
Казах![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Искаш да кажеш прав съмне съм дама съжалявам,че ти разбих мечтите хяхя
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
бичя си айляка - излизам с приятели , ходя по курви , преструвам се , че уча , ходя на фитнес ,цъкам игри в нас , мажа на футбол
Общо взето голяма тъпня.Стоя си в къщи особено ся като е толпо, към 9 може да излезна ако някой се обади и тва е .......