- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Охооо, ето с кого ще играя значи :д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Може да си направим турнирче, като гледам не липсват кандидати.![]()
Welcome to the Jungle...
Не съм във форма днес,ама като се стегна , като ви подпукам, все 2ра ше бъдa![]()
maDamn
Обичам уикендите. Днес се очертава пак цял ден да сме си заедно !
аре. чака ме път. ама съм така махмурлия... уф, корем ме бОли, всичко.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ще има яко експлозии ми се струва... не е редно вече така и ще им дам да разберат...
maDamn
не знам. жегата замъглява възприятията ми.
бяга ми се, а знам, че това няма да доведе до нищо добро.
"планирам" утре сутрин да хвана влак към морето. може би Варна.
не искам да ги виждам.
тъпо е да очакваш, гледам да си го спестявам, ама да караш някого да се чувства ненамясто за това, че се е споделил, е... грубичко.
Страхотно. Нямах представа че като те ужили нещо цялата ти ръка се подува, зачервява, изтръпва и зверски боли.
Обвзела ме е страхотна апатия. Единственото, което ми се върти е главата е - море, море, море.Как ще издържа още 2 седмици не знам. Компанията за морето нараства и усещам колко хубави дни предстоят. Но дотогава.......скука!
Втори ден от почивката ми и още ми е изморено някак си-Днес мисля да не правя нищооо..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Страхотно.Плановете за морето са на 8,всичко перфектно.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
върнах се от морето и единствената ми дума е ПЛОВДИВ !! днес или утре ще се презапозная с нея хаха
Хубаво ми е. Утре също ще бъде хубаво. Като цяло лятото ми е суперСлед 2 седмици заминавам и на моренце с компанията. Ще бъде жестоко. Особено ако той дойде за мъничко. Оххх. Хубаво ми е.
Ако това говедо до и половина не си вдигне телефона ще се замъкна до тях и ще го изнасят на носилка!!! Ще се уговаряме а после няма да си вдига телефона в уреченият час, така ли ... Е не е познал. Накрая ще ме накара да му стъжня животеца, хич няма да ми е трудно. Не съм от хората с които някой може да се е*ава току така!
Оооооооох, пие ми се бира!!! Ама съм и гладна. С едни картофки ще е супер.
Такава жега е навънка.. ужасно е! Едвам се прибрах, на ръба на силите си бях, като стигнах пред вратата.
След малко мисля да оправям багаж, което непременно ще доведе до главоболие.
От 11 шоколада в хладилника е останал само 1. Жал ме е да го ям.
За това пък продължавам да се наливам с течности. Бащата се плаши колко вода наливам в себе си, без да има последици от това. Майка ми пък се радва, че съм на ръба да се наводня, вместо да се обезводня от жегата.
Смешно ми е.
Отивам да си взема шишето от хладилника и излизам на терасата поне да хвана малко тен, че съм поизбеляла нещо.
И спря да се върти за миг земята..
Супер якия ден, искам пак така ! <3
Вчера цял ден мързел и спане ;д а днеска цял ден насам натам, сега пак излизам ;д некво весело ми е
ще го нагушкам мноого, мноого > : (
nigga stole my bike
Много много хубав ден! Откога не се бяхме шматкали безцелно из София. Имам си нови дрешки от Зиг Заг и кепче за пеперуди!!!! Скоро започваме да обикаляме и да ловим, и да препарираме.Ще е толкова хубаво.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()