- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След време?
Хвърлил съм око на едно момиче, и тя ми се кефи. Проблемът е, че ако сега тръгнем много хора ще ме намразят заради това. Струва ли си да гоня дивото или да поизчакам нещата да се наредят ? Има ли опасност да почне да ме възприема само за приятел, и ако да как да го предодвратя ?![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Защо ще те намразят?
Ако много я харесваш, другите няма значение какво мислят.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако не е нещо по-специално - 3-та глуха и да се събира със себеподобните си. Ако толкова ти харесва пък, трябва да прецениш - ако те намразят тия хора, би ли ти пукало? Какви биха били последствията? Само не забравяй закона, формулиран под един или друг смисъл от Нютон и Мърфи, че всяко действие си има равно по сила и противоположно по посока противодействие - не знаеш какво губиш, когато печелиш и обратното!
Успех!![]()
РАмзес,рамезес... иска да ти каже чисто и просто
Имаш аверка - няма свобода,нямаш аверка - имаш свобода.
Абе прей каквото искаш "І
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Той е казал квото е искал да каже .... По-скоро е това..... 1 вариант : обичаш момичето и ти на нея и допадаш заедно сте ,но губиш др. хора... 2вариант: не обичаш момичето и тя не те обича ти имаш симпатии към нея , но я губиш и печелиш др. хора ИЗВОД: прецени кое е по-важно за теб момичето или тези хора така или иначе се получава нещо от гореспоменатите
Той си решава.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Кво ви пука за другите, бе? Я си гонете собственото щастие, а не чуждото.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Това ме навежда на мисълта, че не я харесваш достатъчно?
Права ли съм?
Ако наистина я харесваш - действай. Да не те бърка хорското мнение.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Колкото по скоро толкова по добре.
От кога зависиш от другите?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе ако наистина ставаха нещата така, по улиците щяха да се разхождат небръснати, вонящи на пот хора с коси пълни с въшки и щеше да е анархияМалко или много, всички зависим от хорското мнение, даже то е особено важен фактор в нашия живот - дори в демонстрирането на непукизъм се крие още по силна зависимост от него...но това е друга тема
По ми е интересно как да запазя вниманието на момичето на някакво ниво (дори колкото да помниче се познаваме), без да попадам във friendzone, докато дойде подходящ момент ? Как мислите ?![]()
Bitch I'm a superstar
Небръснене,къпане... това заради хората ли го правиш? Лош пример^^
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изобщо да не ти пука. Винаги ще има хора, които няма да харесат даден човек - това в никакъв случай не бива да ти подейства и да спира да общуваш с него.
Така, че действай. Това може да бъде истинската ти любов и правилния за теб човек.
Мм добре, скоро имам едно излизане с нея, стискайте палци :P
Bitch I'm a superstar
Сега ще ти кажа как стоят нещата при жените. Когато една жена се запознава с мъж, тя веднага си прави преценка за него- дали ще е само приятел( френзона) или нещо повече. Ако прецени, че ще е нещо повече с него, и не се случва нищо за определен период от време, тя го слага във френдзоната и край. От там излизане няма.
Първоначално написано от Say It Right
Много често не си струва да преебеш приятелите си,заради мадама.Или казано малко по-вулгарно- "Недей заради п*тка,п*тка да ставаш!" ... Надявам се,че това дава отговор на коментарите от сорта на : "Какво значение има какво мислят другите?"...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Много често неговите приятели ще го пре*бат заради п*тка. И това да го има предвид.