- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- +18 Тема, която трябва да присъства във форума
Здравейте! Ровейки се във форума, установих , че липсва 1 тема, която мисля, че трябва да се обсъжда, а и все пак тук има доста хора, които са над 18 години и я заслужават - темата за секс шоповете и секс играчките. Използвате ли секс играчки, имате ли такива, от къде ги вземате? Дайте да го обсъдимАз, лично, съм на 23 години и с приятелката ми водим активен полов живот, без задръжки, без табута и със... секс играчки. За нас те са разнообразие, а за други хора биха могли да бъдат или първи стъпки към сексуалния живот, разнообразие, както е при нас или просто при липса на сексуален партьор, за да се избегне случаен и т.н. секс за 1 нощ. Ккаво мислите за секс играчките? Аз лично съм твърдо за тях и за секс шоповете, които могат доста да обогатят сексуалната култура. Предпочитам пазаруването онлайн, доверявам се на 1 сайт, ще го кажа, защото може да е полезен за мн хора, а и за такива, които си търсят секс играчки изгодно, а и все пак това са тези, които за известни с многото си промоции и особено тая дето сега са я пуснали - пазаруваш за 200 лв, плащаш само 100, а именно спам . Аз лично предпочитам този начин на пазаруване - онлайн, не че се притесняваме, но спестява и време и др. главоболия, пък и пари за доставка, не се дават, тъй като е безплатна. Имаме си вибратор, анални играчки (защото и анален секс практикуваме), лубриканти, вибриращ пръстен и тепърва предстои да изпробваме още и още... А вие, какво мислите? Споделете и вашият опит
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от Sh@d0w : 06-28-2012 на 17:45
Много хвалба, много нещо.
Използвала съм няколко, в момента - не. Готини са, обаче... струват майка и и баща си. Един приличен вибратор е 40-50 лв.
40-50 лева не са много пари за вибратор. По темата не използвам когато правя секс с мъжа ми, защото не съм усетила все още необходимостта да подобно разнообразие. Иначе си имам една джаджа. Върши работа, но не съм я ползвала от много време.
Даже не са по 40-50, а по-скоро от 50 нагоре. Каквото и да си говорим, много пари са.
А пък и да не е само той като възможност - анални/вагинални топчета, дилдо, виброрингове и прочее. Най-евтиният вариант е вагинален и анален вибратор (2 в 1), който (според sexwell) струва от 100 лв нагоре. Хич не е евтино за тийнейджъри.
Да, наистина е много скъпо. Аз в момента единствено разполагам с вибратор. Няма да крия, че ми се е искало не веднъж да си взема и други неща, но както каза Пантерката - хич не е евтино за тийнейджъри.
взимате една метла с дръжка, режете от дръжката колкото ви уйдисва, връзвате го за един миксер и давате. Безплатно![]()
вземайте по 1 краставица от селската къща на майка ви и ръгайте , че да не се вижда началото чак йахахах
Пари на вятъра, ако питаш мен.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аз лично нямам 18,но идеята да правя секс с момиче и в същото време тя да си навира вибратор/дилдо в другия отвор не ме кефи...но въбриращш пръстени,белезници,релефни кондоми,секс кустюми-защо не![]()
И аз това си мисля...струва ми се малко...тъпо...това така ще ме наведе на мисълта че нещо куца в секса...да не говорим че е още по тъпо това че тя го е скрила и е решила да се задоволява по други начини.
Иначе аз имам едни белезници подарък и ако имах приятелка бих посещавал секс шопове и да си взимаме неща разнообразяващи половия живот![]()
>>DjBelev<<
Нямаме играчки, а когато ни се е искало подобно разнообразие сме импровизирали. Като цяло идеята ми допада, хубаво е да има разнообразие, за да може секса да продължава да бъде интересен. Ако след, да кажем, 10 години секс по един и същи начин всеки път е по-добре да използваш играчки вместо да смениш партньора.
Прибира се един мъж по-рано от обичайно и влиза в спалнята.
Жената, не очаквайки, крие вибратор за гърба си и пита:
- Защо толкова рано?
- Уволниха ме, ще ме замени робот!
Жената кимна разбиращо....
Не ползваме вибратори или каквито и да е било играчки, нито пък възнамеряваме. Сексът си е толкова вълнуващ и интерес, че нямаме нужда от допълнителни помощници. След години , примерно, ако искаме разнообразие: бихме пробвали, предполагам.
мда, наистина беше крайно време да се направи такава тема...
а иначе аз не ползвам такива, но ако наистина нещо ви липсва с партньора в леглото няма нищо лошо да се използват...
Хах, пораснала съм само до толкова, че няма да ме спрат в магазините за възрастни
По темата: Бих искала да си взема от онези готините костюмчета там...
Не смятам, че присъствието на играчка в леглото означава, че сексът куца. Играчката е просто допълнение.
Аз съм ЗА такива неща , защото ти придават разнообразие. Секса си е един и същ от години наред навсякъде по света , макар , че наистина има много пози ... сега в 21 век има неща , които биха направили секса още по вълнуващ , възбуждащ и за момичето и за мен . Така че .. хубаво е , ако човек има достатъчно парички и ако във връзката няма задръжки , нека , защо не ..![]()
Тук има всичко от което се нуждаете на съвсем народни цени : http://www.sexshop.bg/)
Качеството е същото,само че доста от секс шоповете слагат някакви безумни надценки..