- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безчувствен
Ей, Хилари, я погледни пак името на форума и опитай да си отговориш защо има толкова теми с проблеми, че и създадени пт мъже![]()
Търсиш истински мъж? Че то истински жени има ли? Само пикли гледам аз. А и какво означава истински мъж, съответно истинска жена? Никой не може да отговори еднозначно, а всеки търси. И кво търси? И той не знае. Ае долу с тея реплики. Продължавай с лакирането на ноктите и грима.Да не забравиш и на пластичен хирург да отидеш!. Току- виж си станала още по- истинска.
Първоначално написано от Say It Right
Дано не е късно да ти дам нещо като съвет!Не виждам нищо лошо в това си чувствителен!Разбира се, така ще ти е доста по-труден пътят до намирането на момичето за теб.Бих ти казал да станеш безчувствен, защото в България в 21-ви век така е по-лесно да се оцелее.Като си чувствителен, повече те боли, можеш да си създадеш психически, както и физически проблеми, което не е добре, но точно това ни прави хора.Другото което е, щом си чувствителен, значи просто си такъв.Значи такъв си по рождение и природа.Не се променяй!
Ето ти и причини да не ставаш безчувствен:
Не си струва!Няма да имаш никаква полза!Можеш да си чувствителен и пак да имаш много момичета!Дори в интернет пише за статистики, че жените вече харесват чувствителни мъже!Ако ми говориш за безчувственост от сорта на постоянно лошо държане с момичета, като цяло държане на грубиян, няма смисъл дори да опитваш, няма да се случи(освен ако не искаш само секс, като дори това грубиянство не трябва да е на 100 %).
Има и друг вид безчувственост... такава, за която си слагам цялата същност и ти казвам да не го правиш... Говоря именно за онази безчувственост, в която не чувстваш ни радост, ни тъга, ни болка, ни веселба.Не разбираш какво са тези емоции и чувства на хората.Не разбираш защо един се смее, после плаче... Спираш да проявяваш интерес към каквото и да е... всичко просто ти става безразлично... все едно няма никакъв смисъл от него... Сигурен съм, че мнозина биха нарекли това отчаяност и депресия, но това не се докосва дори малко до тези понятия... това е далеч от тях и от каквото и да е друго... нарича се безчувственост... откъде знам ли... аз съм такъв... Може да съм умел, да мога да постигна всичко, което си наумя... защото за мен няма невъзможни неща, не се отказвам пред нищо... но съм безчувствен... и тази ми безчувственост се появи преди години от многото нараняване от момичета... и то не от кой знае какво, а защото постоянно си представях всичко като в приказка, а като не се случваше... непотолим огън ме изгаряше отвътре... Сигурен съм, че това е било някакво израстване, понеже баща ми и дядо ми са такива, каквито и аз сега.Така че, недей, не си и помисляй да ставаш безчувствен.Единственото решение на проблема ти е да израстнеш... да станеш по-мъдър и да не му мислиш толкова!Да се усмихваш и на най-голямата болка!
Няма как да си изключиш чувствата, dear, това не ти е "Дневниците на вампира". И аз искам да съм безчувствена и да мачкам наред, но уви... Не съм.![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Добре казано.Аман от кифли,мислещи за 'истински' мъже мутрите от дискотеките.Момчето е поредното хлапе с идеализирани представи.Принципно в това няма нищо лошо.Но ще срещне една-две песоглави кифли,говорещи за 'истински мъже',и положението ще му се изясни,Ще му стане пределно ясно че мъжа е преди всичко доминатор и че добрите момчета трудно виреят в лайняна среда!И да-ще стане мъж,ще започне да спазва изконното правило-не се влюбвай,а просто оправяй кифлата с най-големи цици,тренирай,живей по шаблон-бе бъди 'истински мъж'-балкански мъжкар!Е уважаеми кифли,да ви кажа всички изтрещяли мъже,които познава историята са бии гаврени от жена.Но...шаблона е ясен.А за всички тези,още пъчиви размечтани,идеалистични пичове да ви кажа.-пътищата не са много.Жените обичат властни и силни мъже,това никога не се е променялои никога няма да се промени.Ако мечтаете за любов да знаете-червената шапчица вече не чака принца,усамотила се е някъде с вълка,а алкохола не помага-само отлага.А вие скъпи кифли си избийте от главата истинските мъже-по дискотеките има твърде много 'истински жени' като вас-твърде лесно е!
Последно редактирано от totik : 01-28-2013 на 23:04
Не ги слушай, напълно възможно е да не чувстваш, но не става за един ден. Живота те прави такъв, поне мен ме направи такъв. Колкото и плюсове, двойно повече минуси си има, но не съм срещнал човека, който да ме накара да чувствам отново, не знам изобщо дали е възможно.
Но като се замисля нещата, които ти написах не са напълно така. Заложено ни е да изпитваме емоции и чувства, няма как да се отървем от тях, но някои от нас умело успяват да ги прикрият, дори от най-близките си.
Последно редактирано от aks13v : 01-28-2013 на 23:54
Остана ло е,но и вие жените-не,че ви мразя,но понякога сте много гадни.Казвам го като човек,който вече 5 години подтиска емоциите си.
То това е , да не изпитваш емоции,то ако винаги емоциите те владеят ти ще си в леглото с плик със сълфетки вовеки.