.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4543

Hybrid View

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Иначе овчарката да порасне още малко и след кратко обучение, като дойде някой нахалник: "Дръж, безплатна вечеря !"
    „Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JagAlskarDig Виж мнението
    Иначе овчарката да порасне още малко и след кратко обучение, като дойде някой нахалник: "Дръж, безплатна вечеря !"
    не.. не искам да я озлобявам ..
    няма като гледам от сега си е характерче.. иначе обучението отдавна е почнало,още от малка баща ми я захвана - и аз де щото иначе като порасне аз ще се вея след нея ако не слуша.. тя ся е около 15-17kg. аз съм 39.. като порасне ако не е обучена представи си за какво ще иде реч

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не.. не искам да я озлобявам ..
    няма като гледам от сега си е характерче.. иначе обучението отдавна е почнало,още от малка баща ми я захвана - и аз де щото иначе като порасне аз ще се вея след нея ако не слуша.. тя ся е около 15-17kg. аз съм 39.. като порасне ако не е обучена представи си за какво ще иде реч
    the fuck ! - 39 O_o То, че си слаба е така, но поне едно 45 кг. мислех, че си. Още 10 кг. и съм два пъти, колкото теб. Наистина овчарката ще те озори, мен санбернарът ме правеше див и щастлив, веднъж гони една катерица и беше голямо шоу. Иначе това за вечерята в кръга на шегата. Просто от Бетовен филмите помня, как ги плашеше, та приложих идеята при теб.
    „Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JagAlskarDig Виж мнението
    the fuck ! - 39 O_o То, че си слаба е така, но поне едно 45 кг. мислех, че си. Още 10 кг. и съм два пъти, колкото теб. Наистина овчарката ще те озори, мен санбернарът ме правеше див и щастлив, веднъж гони една катерица и беше голямо шоу. Иначе това за вечерята в кръга на шегата. Просто от Бетовен филмите помня, как ги плашеше, та приложих идеята при теб.
    мм не.. аз съм нормална не съм много слаба .. просто кг. не ми личат.. изглеждам поне 42-3
    точно заради това '' луд и щастлив '' от малка я почнах да може да слуша.. и все още ми се прави на тарикат от време на време ама предполагам като стане на годинка/годинка и нещо ще спре със своеволията,но да видим.. надявм се де

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си