.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ще ти разкажа началото на моята връзка, може да те замисли.

Сприятелят ми се запознахме в неговия град (имам баба, дядо и чичо там). Изкарахме 2 страхотни дни и нощи (домашни събирания в компания). Той ми обеща, че ще дойде заради мен в града ми, на което аз в първия момент не повярвах. След 2 седмици разговори по телефона той дойде! Аз го посрещнах на гарата, отново изкарахме 2 страхотни дни и решихме, че ще сме задно въпреки 200та километра, които ни деляха. По влаковете изкарахме около година и два месеца, а сега живеем заедно. Имаме връзка от 2 години и 3 месеца.

За това, моят съвет е отиди, после поне няма да съжаляваш, че си опитал.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението

Сприятелят ми се запознахме в неговия град (имам баба, дядо и чичо там). Изкарахме 2 страхотни дни и нощи (домашни събирания в компания). Той ми обеща, че ще дойде заради мен в града ми, на което аз в първия момент не повярвах. След 2 седмици разговори по телефона той дойде! Аз го посрещнах на гарата, отново изкарахме 2 страхотни дни и решихме, че ще сме задно въпреки 200та километра, които ни деляха. По влаковете изкарахме около година и два месеца, а сега живеем заедно. Имаме връзка от 2 години и 3 месеца.

За това, моят съвет е отиди, после поне няма да съжаляваш, че си опитал.
    Ужасно ми харесва вашата история.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението

Сори за спама, ама това е супер романтична история! Ти си истинска късметлийка. Обичайте се още дълги години все така!

Не искам да ти режа крилата, но щом ти говори за други момчета и поняякога ти говори мило... не е луда по теб да ти кажа, според мен си friendzoned
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си