- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Не мога да повярвам,че след трети петли,по време,в което обикновено честните и мирни хорица спят най-сладкия си сън,аз съм решила,че ми се върши всичко друго само да не е свързано със сън...
Бях поръчала от e-bay амнезия,не инсомния,да му се не види... О.о
Утре как ще ставам в ранни зори,идея си нямам. xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Имам да върша 100 неща днес, а се събудих в 4 сутринта, супер ми е просто.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Събудих се,свежа съм,леко сънена,дори не осъзнавам че съм се събудила и си помислих че сънувам ;d Иначе що-годе добре съм,ядосвам се на себе си че съм отвей вятър, а имам доста да чета за лятото(до тук само една книга, а сега чета пиеса :Д)Не знам...изобщо нямам представа какво ще правя днес,но не искам да се карам с когото и да било за каквото и да е.Не съм по караниците и скандалите,така че ....
Днеска ще припадна най - вероятно, ако нямам хора. Илии ще заспя докато обслужвам някогоИскам "мама" да дойде да пием кафе докато изчадието ми се наспи и не дойде при мен. Започвам да се отегчавам, нямам търпение седмицата да свърши.
Хубаво ми е. Реши да ме изненада и да ме заведе до морето този уикенд, за да си оправя настроението. Колко мило!
лудо ми е
всички около мен се оплакват от жегата, а аз не мога да се спра на едно място, кипя от енергия,
докато горкият лаптоп прегрява и само се надявам да не гръмне
И по-добри дни е имало, но пък не мога и да се оплача (не много, айде). Забравих да купя желатин и ще си отчакам докато мога да направя десерта :Д. И като изключим това, задобрявам видимо! Да не повярва човек..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Скука пълна ... Няма с кой да излезне човек всеки на някъде, а мързелчо с който се бяхме разбрали днеска пак не си дига телефона ... Като си знам стоката сигурно още спинкаПоне вече знам с точност кога ще се прибере мъжо
Нямам търпение да си го видя, гушна и целуна. А вечерта ... ох майкоооо да му мисли, нема го оставя да спи
![]()
ЗЛЕ ми ееее, обливат ме топли вълни, яко жега ми е, боли ме главата, в цикъл съм, лошо ми е, през 2-3 часа пия хапчета, пуша цигари като ненормална, умира ми се, положението е т е ж к о![]()
Жегаво ми е, тегаво ми е. Но ще мине![]()
maDamn
Малко съм объркана (душевно)... иначе ми е приятно, климатика си работи, слушам си музика...
Сгащиха ни днеседин съфорумнец и 2ма мои познати. Забавно беше. Преди това бях на басейн с 2 приятелки. Страхотен ден
![]()
Беше прекрасен ден.Направих му пано от мидички. <3 Научих 1 единствен урок. Нарадвах се на ягодов сладолед + бадеми.
Хубаво ми е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Как могат да ги качат тия снимки във фейскух, бе!? Само срам да бера.
ДоволнО съм иначе. Дет' се вика "хубавите неща се случват на хора, които умеят да чакат". Нещата се нареждат повече от добре, да се неначуди човек. Само с парите не сме в добри отношения и както винаги харча повече, отколкото изкарвам, ала предполагам, че не съм виновна аз, ами пустият ген.
Щастливо, влюбено, и ... може да е толкова романтична <3 обичам я обичам я обичам я !!! И утре е петък! Нааай сетне!
Липсва ми, макар че се видяхме само преди два часа...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!