- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- искам по малки гърди
на 18 съм висока съм 153 4 48 кг съм обаче имам един голям рлоблем имам много големи гърди отслабвах какво ли не правих не стават по малки а вече гърба почва да ме боли посаветвайте ме какво да правя
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Тепърва ще разбереш, че това не е проблем, а голям бонус (особено при общуването с другия пол).![]()
Welcome to the Jungle...
...
Загубих всякаква вяра в човечеството.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
е да де и така може да е ама немога да се понасям пречат мии
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Мила, аз съм на 15, тежа 60 кила и обиколката ми е 112 см... Просто ги стягам със сутиена /пък и лятото изглежда гот на морето./ и вървя с вдигната глава. А когато трябва да бягам, размахвам повече ръцете си пред гърдите, за да не се вижда че се тресат и нося по- стегнати неща и това е. мъжете ще те харесват, бъди сигурна.
Боже. Тези с малките главата си дават да имат големи, а ти искаш малки.
Не можеш да направи много, освен да се приемеш такава, каквато си и да се гордееш със себе си, не да се срамуваш.
П.С. Аз също мисля, че много големите гърди имат повече недостатъци, отколкото предимства; няма да навлизам в подробности.
Ти си си такава, каквто е трябвало да бъдеш.
П.С. След години, като пораснеш, ако наистина се чувстваш много зле - има операции за намаляване на бюста...
Радвай се на това, което ти е дал Господ. Някои и това нямат.
Не вярвам да са толкова големи, че да ти пречат постоянно…
П.С.: Много ми е любопитно как изглеждат, тъй като от доста време във форума е нямало подобна тема. Ако не те бърка, дай една снимка на ЛС или в темата.
Последно редактирано от lamer4e7o : 07-06-2012 на 22:28
Не е хубаво да имаш толкова големи гърди. По принцип създават доста проблеми. Лек за твоя проблем няма.. ген![]()
Абе и аз имам същия проблем, само, че аз искам изобщо да нямам гърди. И да ви кажа, по никакъв начин не помагате, само можете да спамите! :/
Няма какво да правиш.
Радвай им се просто.
Защото има доста момичета, които искат големи, а ти обратното.
^ мхм, и аз съм си помислил, че е момиче. Уведомявай се, преди да пишеш. Май събираш мнения...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Момиче съм бе ей!Просто не искам гърди! Писна ми да ги крия и да ги стягам с някфи малки сутиени за да изглеждат по-малки -.- А да, също така искам да имам пенис хД
Стегни се малко!
Иначе по темата - имаше един епизод на Двама мъже и половина където една си правеше операция за НАМАЛЯВАНЕ на гърдите... но пък и в същия сериал на Алън му порасна 3ти ташак... така че не знам до колко е възможно и дали и да е възможно в Америка, ще бъде възможно и тук...
BOY
Всеки иска това което нямаИ аз съм долу-горе така, но какво да се прави природа.. Погледни го от добрата страна няма да се налага да даваш пари за силикони, жените дават всичко за по-голям бюст!
Интересно,как всички писали по темата са цицорести и никой не се оплака че са ѝ малки....
До авторката:
Каквото-такова,не можеш да го върнеш.Пък и си нисичка ми се струва?Това е за компенсация на ръста.Ако беше ниска + малки,пак нямаше да ти е добре.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Имам права коса. Вече ми става горещо, когато се къдря с маша. Не знам какво да правя.
Може би е по-добре да се примиря, защото колкото и да я къдря, няма да стане къдрава никога?