- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Рухвам с всеки изминал ден...
Евала за правописа,личи си,че си интелигентно момиче,а по темата ще ти кажа,че това момче прави така,защото някоя му е разбила толкова гадно сърцето,че се пуска по течението с курвите и не може да те оцени...това го правят и момичетата като теб,просто е един безкреан кръговрат,който никога няма да спре
Не знам, но според мен никой мъж не харесва леки жени, освен за еднократен секс. Моето мнение е, че той е срамежлив и както някои момчета правят, казват на момичето (естествено, че си измислят) кой си харесват и искат дори съвети, за да видят как ще реагира даденото момиче. Един вид я стимулират тя да направи първия ход. Не се отказвай, бъди силна. Кой знае, може би съм прав!
Кажи му всичко, което чувстваш и за момичетата и за...душата ти. Ще ти олекне, но може и да стане по-тежко. Но му го кажи,отвори му очите поне за едното нещо.Той или е най-заблудения или ти си прекалено чувствителна, не знам, но трябва да му го кажеш. Ако искаш му се разкрещи, или плачи или шепни, както искаш, но му отвори очите. Направи всичко, за да си останете приятели, но за какво ти е приятел, който постоянно те наранява със всяко едно свое действие ? Това не е приятел, това е убиец. Обмисли всичко добре и реши дали искаш да страдаш още, или поне ще пробваш да му отвориш очите.![]()
Чудя се ако наистина съзнава, че ме наранява и аз му кажа няма ли да изглеждам прекалено отчаяна, за да настоявам толкова много?
Последно редактирано от TalkThatTalk : 07-12-2012 на 08:01
Намери си работа/курсове/ходи да тичаш, занимавай се с нещо ново и ще срещнеш хора, и ще го забравиш.
Обсесиите са излишни.
А ако той те види, че умираш за него, и му играеш по свирката - няма да те приема като нищо повече, от фрд.
Виж, ако ти се играят игрички - може да спреш да му вдигаш тел-а вечер, да се ангажираш с други момчета, и да не му споделяш - да се държиш леко потайно. Така ще предизивкаш интерес.
На вашата възраст хората се впечатляват от тази потайност, защото търсят приключение.
Да си споделяте всичко не е вариант в този случай, защото той не иска такава връзка.
Но ти си преценяваш каква искаш ти.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Оле мале!!! Човек, ти си яко friendzoned, явно не го привличаш, съжалявам, но не виждам смисъл да те залъгвам... Ти вече си му казала веднъж, че си падаш по него, той е предпочел "да си останете приятели" - ако те харесваше, такъв филм с приятелите няма. Той как да знае, че те ранява и т.н. - всички тия неща са в главата ти, нали се сещаш, че той едва ли дори подозира... единственият начин да ти мине, е да се отдръпнеш от него. В противен случай само се мъчиш, действай така, че на теб да ти е добре!Ако след време ще се чудиш "какво би станало, ако му бях казала", казвай му и да се свършва. Но по това, което описваш не ми се струва кой знае колко на вълна сериозна, задълбочена връзка (каквато явно ти искаш)...
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
Проблема е, че всеки път когато се опитвам да се отдръпна от него, той идва с гръм и трясък то някъде. Вече съм му казала веднъж, ако му кажа втори път може да си помисли, че съм много нахална. Боли ме когато седи до мен, а всъщност е толкова далеч, но може би много повече би ме заболяло, когато и физически е далеч от мен, защото аз съм развалила приятелството си с него...
А къде отиде оптимизма в тоя форум ?! Защо приемате казаното от него за чиста монета ? Да багаш от проблема (него) е само временно решение, а като му кажеш какво чувстваш - гаранция няма да се случи нищо хубаво - любов не се казва, а показва! Авторке, смятам че имаш огромни шансове с тоя човек, само не разбрах защо си се отчаяла толкова? Това че той говори за кифлите, които "харесва",( а ти бъди убедена, че никой себауважаващ себе си индивид не харесва кифли - казвам го от мъжка гледна точка ) трябва да ти говори само едно - че ти има някакво доверие! А това че "идва с гръм и трясък" и не се отлепя от теб дори и да си му направила забележка какво ти говори ? Че иска да си му поредната приятелка ?! Приятелство между момче и момиче няма! Това че той е путьо и не прави the fuckin 1st step си е изцяло негов проблем и ще му изиграе лоша шега когато ти си намериш човека за теб. Тогава гаранция той ще страда много повече, отколкото ти до сега и ще се самообвинява, самосъжалява и секви такива глупости .... , а на теб няма да ти пука. В такъв случай се налага ти да действаш, но аз имам някакъв опит при зарибяването на момичета, с момчета до сега не съм пробвал така че нема се правя на всезнаещ - оставям фантазията ти да те води (ако усещаш на къде бия). Действай, това е твоето момче! Успех !
ПП - пиша поста за 2-ри път заради сбозен комп, благодари за което![]()
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Много се надявам да си прав, за това да не ми пука. Благодаря за поста, наистина. Само вече не знам на какво да се надявам - дали да си търся друг "точен" човек или да се боря за този човек?