.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

ПОМОЩ . . . психо трилър

С приятелки ще си правим петъчна кино вечер със страшни филми .... Бихте ли ми препоръчали добър психо трилър,защото все по често попадам на бозички ... да оточня не искам да е нещо с кръв,гнусотии,супер много убийства,клане и т.н.,а по скоро искам нещо със смислена история,която те държи под напрежение,стряска те на моменти,разтърсва психиката и не е пълна с изкуствена кръв ... нещо от сорта на Dead silence,Prom night,Stay alive ... Благодаря предварително ))

П.с. имаше един филм отдавна го бях гледала много ми хареса ама сега не му помня името и го издирвам,действието се развиваше с навечерието на Нова година,група хора ( имаше готвачка,двойка ...) бяха на парти на 100 етаж на сграда и получиха покани да слезнат на някой там етаж уж на парти,ама имаше убито прасе и до него картичка и общо взето един психопат ги преследва ... ако се сещате за филма и името му много ще ми помогнете...

Whiteout / Ледена смърт (2009)
    The Machinist / Механикът (2004)

Сещам се за филма, който си описала, но заглавието ми обягва

Числото 23 / The number 23 << Страхотен филм... Гледай го...
    It's too late...

Хмм и аз се сещам за кой филм става на въпрос.
    Гледайте първата част на The Triangle

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    вкъщи ;д
    Case 39 / Дело 39 - много хубав филм!
    I Love Justin Bieber

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    София,Кюстендил :)
    The Others; Hide and seek ;The Skeleton Key ; Dorothy Mills ;Darkness Fall(s) ; ..само за тези се сещам,но са хубави
    Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    The Crazies
    Black Christmas
    Sublime
    Hostel I,II
    Mirrors
    ....

едит - Hostel 2-рата част е комедия !!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Identity
    The Broken

Мега фен Аватара на SilverRain
    оф айде аз няма да ви предлагам филм

Сега виждам, че темата е от 2010г., но все пак и аз ще пиша - може някой пък да потърси психотрилъри Хмм.. как така никой не е предложил Самара (The Ring; Предизвестена смърт)? Аз лично съм за "Криеница", но той има доста кръв в края. Сега си тегля от Замундата "Страх от тъмното", гледах трейлъра и ми изглежда интересен Видях един от коментарите и казват, че години не са могли да спят и са били на лампа А нали, възрастни! Аз на 12 .. колко ще спя.. пък и сега към 10ч. вечерта ще го гледам, нали е петък вечер, че и 13-ти Предлагам ви един много добър психо - Стая 1408! Много е добър, според мен! Препоръчвам ви и Убийствен пъзел всички части! Това е от мен

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Цитирай Първоначално написано от Ягодка Виж мнението
    Сега виждам, че темата е от 2010г., но все пак и аз ще пиша - може някой пък да потърси психотрилъри Хмм.. как така никой не е предложил Самара (The Ring; Предизвестена смърт)? Аз лично съм за "Криеница", но той има доста кръв в края. Сега си тегля от Замундата "Страх от тъмното", гледах трейлъра и ми изглежда интересен Видях един от коментарите и казват, че години не са могли да спят и са били на лампа А нали, възрастни! Аз на 12 .. колко ще спя.. пък и сега към 10ч. вечерта ще го гледам, нали е петък вечер, че и 13-ти Предлагам ви един много добър психо - Стая 1408! Много е добър, според мен! Препоръчвам ви и Убийствен пъзел всички части! Това е от мен
    Точно Убийствен пъзел не ти препоръчвам, защото филма няма никакъв сюжет, а пълен с кървища и гнусотии.Препоръчвам ти Психо, Сиянието, Неканено и Коварен.

Аз също ти препоръчвам "Сиянието", също така "Птиците" на Хичкок! и "Бебето на Розмари"

Супер фен Аватара на Christinna
    Hide and Seek и The Last House on the Left

Супер фен Аватара на Christinna
    И Psycho, разбира се..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24 Виж мнението
    Точно Убийствен пъзел не ти препоръчвам, защото филма няма никакъв сюжет, а пълен с кървища и гнусотии.Препоръчвам ти Психо, Сиянието, Неканено и Коварен.
    Tи зле ли си? Убийствен пъзел е един от най-добрите филми, които съм гледал с уникален сюжет и хубава поука.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

П.с. имаше един филм отдавна го бях гледала много ми хареса ама сега не му помня името и го издирвам,действието се развиваше с навечерието на Нова година,група хора ( имаше готвачка,двойка ...) бяха на парти на 100 етаж на сграда и получиха покани да слезнат на някой там етаж уж на парти,ама имаше убито прасе и до него картичка и общо взето един психопат ги преследва ...
    Лелеее колко отдавна търся този филм. И аз съм го гледала преди доста време и много искам да го гледам пак.
    Моля ако някой се сети да пише!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си