.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    И аз като тръгнах миналия телефон да купувам не знаех нищо но твърдях че трябва да е андроид и като видях че енгри бърдс сече се отказах да се занимавам с квото и да е
    Иначе Епъл както казах е overpriced не си заслужава парите.
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend Виж мнението
    И аз като тръгнах миналия телефон да купувам не знаех нищо но твърдях че трябва да е андроид и като видях че енгри бърдс сече се отказах да се занимавам с квото и да е
    Това, че сече едно приложение или игра не означава, че цялата система е скапана. Всичко е до пари. И аз като бях с Intel Celeron @ 2.00 GHz не можех да играя GTA IV, но това съвсем не означава, че с Core I7 няма да мога да я играя, примерно. Всичко си е до ценови клас. Не искаш да ти сече - купуваш по-скъп. Купи си S3 и гарантирам, че няма да сече Angry Birds.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Това, че сече едно приложение или игра не означава, че цялата система е скапана. Всичко е до пари. И аз като бях с Intel Celeron @ 2.00 GHz не можех да играя GTA IV, но това съвсем не означава, че с Core I7 няма да мога да я играя, примерно. Всичко си е до ценови клас. Не искаш да ти сече - купуваш по-скъп. Купи си S3 и гарантирам, че няма да сече Angry Birds.

Е аз сега си взех един LG 3D нищо не ми сече и ми е кеф да го разцъквам.
    Иначе Епъл предимството им е софтуера-върви гладко, не сече въпреки че хардуера е по-слаб. Просто е по-изпипано. Вчера имах възможността да разгледам Айпад и Галакси таб2 в технополиса, първото ми впечатление беше че самсунга леко насичаше даже при отключване и при цъкане в интерфейса, а това го нямаше при айпада (фен съм на андроид но не мога да си изкривя душата).
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си