- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
Как какводойдох да ви видя :P.Как сте, какво правите, нещо ново, интересно
?Затъжил се бях за вас
.
Радвам се,че влезе от доста време не съм те виждала ;* Добре съм,нищо интересно ти ??
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Доста интересни неща се случиха в последните месеци.Завърших с 5,20 (като можех и 5,50, но пустият мързел), почнах от 1 седмица да работя изкарах си първата заплатка 80 лева и съм адски горд и доволен от себе си, продължавам да тренирам на пълни обороти и такаа.. сега лятото като свърша да работя и като чукна годинките ще се направя мармалад
.Общо взето е това, само ме мъчат едни любовни мъки, толкова съм си харесал едно момиче, но не знам защо ми се дърпа толкова много...
о боже последния ни сън, но трябва да направя и картина как изглежда разположението на стаите след малко това, но отново правихме секс в едната стая сякаш бях у тях но всъщност стаите и вси4ко в тях бяха като у нас и в едната стая бахме аз и тя в другата онзи дето сега ходи с него и ние правихме секс с нея стана мн късно или по скоро рано сутринта..скоро онзи щеше да се събуди и да влезе и да ни завари как се обичаме и понеже стаята е разделена с преграда на две аз отидох в др половина и по едно време обаче той влезе с негови авери които неразбрах откъде се появиха и се сбихме имаше и още ама ве4е не помня добре
ето: http://i.imgur.com/Zrv0W.png
6б3З10
Започнал си работа браво,радвам се за теб и предния път беше споделил за някакво момиче,същото ли е ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
bootyboy какви работи сънуваш![]()
Взех си изпита по информатика с 5 :О :Д, чак и аз не повярвах .. със сигурност ще ме приемат .. жалко само че се прецаках да остана във В.Търновонещо не ми допада тук ;д
Не, с онова момиче си останахме големи приятели, но така съм луднал по тази мома от около 2 месеца, че думи нямам..
какво не ти допада на Търново .. супер град си е![]()
Еее имаш право друго си е в Пловдив![]()
На мен си ми харесва пък и за нищо не бих се преместила да живея другаде ;3
Здравей,Мери ! ;*
Shines добре ; ) сега,какво работиш ?
Бубе наще ме уредиха в един цех, който произвежда брезенти за тирове, ресторанти и тн. и най-различни други неща от този бранш.Просто исках лятото да работя, бях си поставил за цел, да видя как се изкарват пари, лека по-лека да свиквам, да почна от някъде и така, да натрупам и мъничко житейски опит.
Е щом имаш желание да работиш,аз нямам такова ;D
как си,Мерии ? ;*
В черпака съмтърговски представител
миии добре съм