- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- зумба или тае-бо
Здравейте. Искам да ви попитам вие какво предпочитате зумба или тае-бо . Кое е по-ефикасно ? И ако някой от вас тренира някое от двете ако може да кажете дали сте доволни .. стяга ли се тяло .. отслабвате ли и т.нБлагодаря ви много предварително
![]()
Тае-бо е по-готино, зумбата не ми харесва. Само въртиш този задник напразно.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
благодаря ти за отговора. Впрочем и аз съм чувала, че повечето предпочитат тае-бо![]()
Тае-бо, ама само ако си ходила преди това на таекуон-до. Иначе само размахваш някви ръце и крака във въздуха.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз не съм практикувала никакви бойни спортове и пак не махам с крака и ръцеВсичко си е до желание - ако иска ще се научи.
А по темата:Аз лично обичах да правя тае-бо,защото ми е по-приятно и ме тонизира.Сега съм на зумба,защото имам проблем с глезена и не трябва да го натоварвам много,но с нетърпение очаквам нещата да се оправят и да започна пак с тае-бо.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз ходя на тае-бо, голяма зарибявка е, поне на мен ми е супер приятно и разтоварващо. Зумбата изобщо не ми допада.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
А хората,трениращи ТКД сигурно са се родили научени?!
Тае-бо,както и всеки друг спорт,има курсове/клипове за начинаещи.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хората, трениращи таекуондо, учат много по-точно нещата. Повечето трениращи тае бо не знаят на колко градуса се завърта крака, какви са междинните фази на ритниците и как да си изглаждат движенията. Тренирал съм достатъчно и двете и тези, които се занимават с тае бо, много често само отбиват номера. Пък и мацките като се преместиха в ТКД-то дадоха много по-добри резултати за много по-кратко време.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.