- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Имате ли чувството...
че нещо непрекъснато ви хапе и лази по вас?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Дам, тая година нямаме хлебарки ама има бая мравки![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Да,особено като легна да спяи все се чеша.
Най-лошото е че целите ми крака са нахапани и то да бяха поне 1-2 пъпки щеше да е добре :Х
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Оле и моите станаха като синини :Д ама ги броих общо към 15 са :Д А тея гривни помагат ли?(бтв никога не са ме яли паяци)
И видях темата ти в 'Козметика и диети' и подозирам че са ме нахапали заради лосиона ми за тяло :Д и вече не се мажа преди да излизам![]()
Не, къпя се и нямам никакви буболечки/паяци в стаята.
n00bs
Вчера беше влязла някаква много странна летяща буболечка с дълги остри кракаАз я гоня, тя се на мен се забива, и болииииии
Бих я, удрях я с кво ли не, насиних се направо от бой а тя не умира! Не умира тая гад мръсна! Накрая влязох под душа и накиснах в гореща вода
![]()
"Мразя дъги.Знаете...гледаш си работата и те идват марширувайки и пълзят нагоре по краката ти и те хапят по гъза."
/E. Cartman/
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
снощи ме беше влезнал скакалец през прозореца. Съответно и от там го излезнах. Чат пат влизат някакви буболечки![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."