- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
ем ти отиваш 1-2 и след това не ходиш няколко дни то тей не трябва виж аз какво правя една седмица постоянно ходя и така си задържам тена,но тая година 2 пъти ходих един след друго и след това ме изненада цикъла и не можех да ходя на плаж и ревах от болка и с кисело мляко се мазах и с кремове не минаваше не можех да спа по гръб или да се облегна някъде едва едва си обличах някъв потник то такава болка няма и за първи път се белих през живота ми ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
повярвайте ми, най-голямата болка е след първото ходене на фитнес и яко разцепване вътре, след тва 1 седмица умираш от болка
аа една аверка ме кара с нея,ако може да ходя на фитнес щото я било срам сама да ходи ии за туй трябва да давам пари ии ще фалирам съвсем ;D
като ми е радостно супер много говоря/пиша![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ауууууууууууу Бuба на фитнесай да съм си инструктор
![]()
ще ти откажа тоя път ;D
здрасти Любоооооо
Здравей ! : )
за всичко си има първи път![]()
ооо преди много време играех cs пък и тука не мога жалко играеше ми се .. едно момиче беше писало,че иска няква нова беше
Иване,аз лоша глупости ;D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...05959143_n.jpg
It's me bitchezZ![]()
навит утре на снайпер 5или awp_india
![]()