.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Отиди на гинеколог. Това не е нормално.
    Мхмм.. Така ли помагате на хората? "Отиди на доктор" и готово? Работата е там, че когато ми закъсняваше само с 6 дни исках направление от личната и отидох на гинеколог, но той каза, че се държало на рязката промяна във времето, и че нямало смисъл да ми предписва хапчета, защото са вредни.. Обаче ето вече минаха 2 месеца и все още не ми идва.. А личната няма да ми даде друго направление ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Мхмм.. Така ли помагате на хората? "Отиди на доктор" и готово? Работата е там, че когато ми закъсняваше само с 6 дни исках направление от личната и отидох на гинеколог, но той каза, че се държало на рязката промяна във времето, и че нямало смисъл да ми предписва хапчета, защото са вредни.. Обаче ето вече минаха 2 месеца и все още не ми идва.. А личната няма да ми даде друго направление ...
    Слушай, идиотка такава. Нямам право да поставям диагнози, нито дори да казвам на какво може да се дължи закъснението ти. Ясно е че не е от времето, климата, лекарства, стрес или друго, а е нещо далеч по-лошо.
    Така че, затвори малките си устенца, вдигни слабия си задник и отиди на гинеколог.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    А ти к'во очакваш? Да ти направим ехография, да ти отгатнем нивата на хормоните и да ти назначим лекарства ли?
    Точно. Калпазанка е убийствено права.
    Мога да ти кажа как да предизвикаш РЕДОВЕН цикъл, но не и менструация, която ЛИПСВА.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си