- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Предизвикване на менструация?
Здравейте, закъснява ми вече почти с 2 месеца. Търсих из форума, четох мнения, но не намерих почти нищо. Моля ви, ако знаете някакъв начин с който мога да предизвикам цикъла си, моля споделете.![]()
От колко време имаш менструация? Цикълът ти редовен ли е? Водиш ли полов живот? Кога беше последния път когато го направи? Безопасни средства използвахте ли?
Според мен си за гинеколог. Не може ей така просто да ти закъснява за такъв огромен период от време.
Ако се издуе корема, напъвай. Или ще потече, или бебе ще излезе.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Секс правила ли си?!
По принцип в началото,когато се появи менструален цикъл той е доста объркан,ама ако го имаш от доста време по-добре отивай на гинеколог. Не е шега тва.
maDamn
Отиди на гинеколог. Това не е нормално.
Мхмм.. Така ли помагате на хората? "Отиди на доктор" и готово? Работата е там, че когато ми закъсняваше само с 6 дни исках направление от личната и отидох на гинеколог, но той каза, че се държало на рязката промяна във времето, и че нямало смисъл да ми предписва хапчета, защото са вредни.. Обаче ето вече минаха 2 месеца и все още не ми идва.. А личната няма да ми даде друго направление ...![]()
Окей, след малко ще завърша медицински университет, за да ти помогна.
И аз да съм доктор, а ти да дойдеш със 6-дневно оплакване, и аз ще кажа, че е нормално. 2 месеца - в никакъв случай. Отивай пак.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нали знаеш, че може и всичко да е на психична основаКолкото повече се тормозиш, толкова по-дълго ще ти закъснява. Иначе знам бабини деветини примерно вариш обелки от лук и пиеш
и канела ли кво беше там също. Иначе най-сигурно е да отидеш на гинеколог отново
BVB Army
Една приятелка беше с подобен проблеми отиде на гинеколог, който и изписа хормонални хапчета с чиято помощ и дойде цикъла. Така че нямаш друг избор освен да идеш отново на гинеколог.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Без да е известна причината за липсата му ли? В момента се рутят стените на апартамента ти, а ти се притесняваш само за мазилката.
Слушай, идиотка такава. Нямам право да поставям диагнози, нито дори да казвам на какво може да се дължи закъснението ти. Ясно е че не е от времето, климата, лекарства, стрес или друго, а е нещо далеч по-лошо.
Така че, затвори малките си устенца, вдигни слабия си задник и отиди на гинеколог.
Точно. Калпазанка е убийствено права.
Мога да ти кажа как да предизвикаш РЕДОВЕН цикъл, но не и менструация, която ЛИПСВА.
После ще спре и догодина пак.
Аз не урочасвам нея, а течението.
Айде, до следващия път.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!