- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- относно момчетата
А може и по принцип толкоз да си издържа момчето. Оправданието при мъжете "ама не знам защо така стана, с другите не е така" е като женското "ти си ми втори". Възбуждаш го много.А и е още на 18 предполагам не е усъвършенствал контрола по време на секс.Знам ли. Помоли го като свърши да не заспива, а да направите още една сериика. Или чекия преди секса. Винаги с презерватив!
Това че си на 18 не значи, че имаш богат опит. Може и да е отскоро в занаята.Затова го казвам. Това за възбудата е оправдание на мъжете. Явно не съм се изразила много правилно. Може би просто по толкова си издържа,но не иска да признае. А и не че се опитна,но ми се струва,че не е важно времетраенето, а качеството на изпълнение.За 5 минути могат и чудеса да се случат. Все пак предложението ми е да продължат да правят секс и ако се случва често значи той просто е от мъжете, които свършват бързо.
ами може незнам той казва че му става много хубаво и неможе да се сдържи винаги след първия път има и втори не заспива някои път и трети но дори и третия не издържа повече от 5 минути само един път ми се случи да издържи повече от 10 минути и то след 2 -рия или 3 -тия път не е на 18 а на 20 аз съм на 18![]()