.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: ПОМОЩ !

ПОМОЩ !

Здравейте , моята история е такава ... преди 2 седмици д/г .. с мойта приятелка правихме секс за първи път .. сичко беше окей с презерватив .. проблема е че на нея и закъснява и си мисли че може да е бременна .. възможно ли е ? след като ползвахме презервативи .. а аз самия дори не съм свършвалл .. ?

Голям фен Аватара на krisence
    Добре, нали сте ползвали презерватив и всичко е минало добре. Значи всичко е наред и скоро ще й дойде. Само й кажи да не се притеснява, че и от това може да закъснее...
    Ако не знаеш - ще ти покажа, ако не можеш - ще те науча, а ако не искаш - ще те принудя!

Мега фен Аватара на xoxi
    Сигурни ли сте, че презервативът не се е късал?
    Иначе е нормално цикълът да се пообърка малко след първият път.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    След първия и път е нормално да закъснее. Поне при много момичета това се случи. При мен също се случи.
    Ползвали сте презерватив и щом е здрав - спокойно.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Сигурни ли сте, че презервативът не се е късал?
    Иначе е нормално цикълът да се пообърка малко след първият път.
    Ми не , след това ги проверявах .. пък и те си бяха празни + тва .. щото нз к'во ми става от притеснение ли е от какво нз .. просто не можах да свърша .. :/

Мега фен Аватара на xoxi
    Щом е здрав, няма от какво да се притеснявате.

пп: прочети малко за предекулационната течност
    имам чувството, че ще ти е от полза за в бъдеще

Мисля че се сещам , Кобилкина в шоуто на Слави говореше за това , че било като естествен лубрикант който се отделял преди секса , ако не се лъжа ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да, и от който има шанс момичето да забременее.

Мега фен Аватара на xoxi
    Както казах... ЧЕТИ!

Ами и да е имало е било в боксерките така че .. пък и Кобилкина вика че нямало шанс ама както вика "xoxi" няма да е зле да се начета малко сега , ще ми спести много ядове , Благодаря ви на всички за бързите и точни отговори :* !

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не е бременна, след 1вият път на повечето момичета им закъснява.
    А и сте били с презерватив, в който ти дори не си свършвал ... Така че каква бремнност я гони не знам.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от spoki95 Виж мнението
    Здравейте , моята история е такава ... преди 2 седмици д/г .. с мойта приятелка правихме секс за първи път .. сичко беше окей с презерватив .. проблема е че на нея и закъснява и си мисли че може да е бременна .. възможно ли е ? след като ползвахме презервативи .. а аз самия дори не съм свършвалл .. ?
    Не си свършвал и на всичкото отгоре е било с презерватив: каква бременност, какви пет лева? Я, стига! Кажи й да се успокои и толкова. Цикълът не закъснява само поради бременност, а поради най - различни причини: промяна на климата, прием на лекарства/антибиотици, стрес, напрежение и т.н.

Било е с презерватив, а ти даже не си свършил и се чудите дали е бременна. МИ не, не е, просто след 1вия път може цикъла да се обърка малко. А и тя като се е притеснила...още повече. Успокойте се бе, деца..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Било е с презерватив, а ти даже не си свършил и се чудите дали е бременна. МИ не, не е, просто след 1вия път може цикъла да се обърка малко. А и тя като се е притеснила...още повече. Успокойте се бе, деца..

Така е , но предпочитам да се отсрамя , да пусна една тема тук и по компетентни по въпроса да ми отговорят и да ми дадат съвет (както стана) .. отколко цяла нощ да стоя и да си блъскам главата и да се чудя "Ще ставам ли татко " .. Не съм ли прав !?

Фен Аватара на sambadance94
    Град
    Пловдив
    Едни казват, че от предеякулационната течност не може да се забременее, други точно обратното. Четох, че сперматозоидите могат да преминат през нишките на презерватива тъй като са много по-малки.. И както пишеше презерватива е със средна степен на сигурност.

И все пак да не си вкарва филми, защото от това повече може да и закъснее + това и е било за първи път при повечето момичета се случва да им закъснее.

Така е , но предпочитам да се отсрамя , да пусна една тема тук и по компетентни по въпроса да ми отговорят и да ми дадат съвет (както стана) .. отколко цяла нощ да стоя и да си блъскам главата и да се чудя "Ще ставам ли татко " .. Не съм ли прав !?
    Не съм казала нищо с упрек, дано не си ме разбрал погрешно, но все пак е много важно, когато започнеш да правиш секс да имаш и сексуална култура.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    За пореден път се убеждавам,че трябва да въведат елементарна сексуална култура в училищата...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Напълно без мислена тема чукни се в главата и помисли след като не си свършвал как ще е бремена и дори е с презерватив !

Цитирай Първоначално написано от wankata7 Виж мнението
    Напълно без мислена тема чукни се в главата и помисли след като не си свършвал как ще е бремена и дори е с презерватив !
    По - добре да питам , отколкото да си блъскам главата , i alrdy told that ;]

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    По - добре да питам , отколкото да си блъскам главата , i alrdy told that ;]
    По-добре да питаш и да знаеш ПРЕДИ да вършиш неща,които не са ти за годините(понеже май ЕГН-то ти е по-голямо от акъла) !!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Вече си +1 бройка. Надъхай се И не се занимаваи с глупости Всичко е било като по учебник,тъй че не е бременна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си