.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Smile Dubstep все по-често в песните...

Хей,с тази тема искам да обърна внимание на това как Dubstep-а става все по известен благодарение на това,че все повече известни изпълнители го включват в песните си. Ако не сте забелязали се заслушайте в няколко различни песни ( много често и в български песни). Най-на скоро излязлата песен (българска) с dubstep е на Богомил ,,Спри,,
    http://www.youtube.com/watch?v=jYqoeAxqFpg - 2:13-та мин. започва часта където е употребен dubtep.
    И така- Според вас това хубаво или лошо е и какво е мнението ви за Dubstep-a?

ПП.-Ако вече има такава тема СЪЖАЛЯВАМ!

Аз имам един мъничък въпрос-Кой слуша Богомил.Това е най-тъпата песен ЕВЪР.

В началото ме кефеше, като чувах дъбстеп за първи път, сега ме дразни даже. Някво е никво и винаги като го чуя си представям тия колите от Трансформърс как стават на роботи хаха. Просто е кофти, че тия електронни неща ще изместят баш си музиката. Не е ли си да ти свири китарка, пиано и гайда ако щете... нищо си не е.

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    http://www.youtube.com/watch?v=6qeIT2eXTsw айдеееееееее за всички фенове
    едит: къв е тоя богомил бе!?!
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

То дъбстепа като замисъл не е нищо ново, а такива електронни звуци като от роботи/компютри ги има и в денс музиката от 80-те под една или друга форма и честно казано на мен ми звучат по-хубаво от съвременната електронна музика, която е прекалено еднообразна.

Цитирай Първоначално написано от HatersGonnaHate Виж мнението
    Аз имам един мъничък въпрос-Кой слуша Богомил.Това е най-тъпата песен ЕВЪР.
    Е и Богомил си има фенове малко или много - давам го за пример,защото е българин,а аз имах предвид предимно Dubspep-a в българската музика...

и аз забелязвам, 4е в последно време в доста бг парчета присъства, и не само, но пък бих казала, че ми харесва. А песничката на този Богомил я чух вчера, никак не ми хареса
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Ами мен ме кефи Dubstep, но не го слушам много. Пък брат ми само ме оплюва, че не слушам хубава музика ( тоест Dubstep ) (facepalm)

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от Lo0RrKaA Виж мнението
    Ами мен ме кефи Dubstep, но не го слушам много. Пък брат ми само ме оплюва, че не слушам хубава музика ( тоест Dubstep ) (facepalm)
    Поздрави на брат ти.
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Цитирай Първоначално написано от devil4e_kiss4e Виж мнението
    и аз забелязвам, 4е в последно време в доста бг парчета присъства, и не само, но пък бих казала, че ми харесва. А песничката на този Богомил я чух вчера, никак не ми хареса
    Даа и на мен супер много ме кефи Dubstepa в българската музика!!!

Цитирай Първоначално написано от Daydreamer3 Виж мнението
    Поздрави на брат ти.
    Ще му предам ако го видя скоро

Мега фен Аватара на Chacho
    Умешан с български фолклор ме кефи, но комерсчетата не ми допадат. На по-друга дъбстеп вълна съм.

Колкото до самата му същност, въпрос на вкус и избор е дали ще слушате такъв стил музика. На мен ми допада и ми е разнообразен, както откъм звуци, така и откъм ритми, мелодии, настроение. И по никакъв начин не ми пречи да съм фен на старо електро, денс или още повече рок, метъл, блуз, джаз.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си