- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да не гледа на мен като сексуален обект?
Не ме интересува това дали ми вярваш или не... новият ми приятел ми е много по-скъп от бившите ми)
Аз съм момиче което оценява нещата,които има...просто ви казвам,че дори и тръпките,които са в миналото не биха ме бутнали в изневярата,като цялоИскам да успея с новия си приятел ...
или на алкохол.
Ти така както го каза излезе, че още ти е тръпка бившия. И представи си, премълчаваш си го това, че той ще е на морето с теб(ако така стане) и сегашния ти разбере? Дали според теб ще го приеме много добре. Много ясно, че няма да ти повярва, дори да не си виновна. После искате доверие...
Той в никакъв случай не гледа на теб като сексуален обект - разбираш нещата погрешно. Той просто ревнува. Все пак ще си надалеч от него и се притеснява по една или друга причина да не те загуби. Нормално си е това притеснение и този страх, дори и да ти има доверие. Моят приятел много обича да казва: Доверие на теб ти имам, на другите нямам. Та, реших, че в случая е уместно да го използвам. Иначе просто седни и поговори с него. Кажи му, че има доста голяма вероятност и бившия ти приятел да е там: все пак е по - добре да разбере от теб, а не от някой друг. Увери го, че нищо няма да се случи. Друго няма какво да правиш.
Това с доверието е и мой лаф...И си е самата истина...Стават сякфите простотии...И някой беше написал, че изневярата е въпрос на време и на хормони или на алкохол, наркотици и прПуста човешка психика... Всъщност май докато не го изпиташ и от 2-те страни няма как да знаеш на какво се дължи...Идеята е, че се случва...И да, определено е доста ревнив...с това ще си имаш проблеми за вбъдеще... Щом се вживява в ролята си на приятел / в смисъл държи ти сметка за това кой гледаш и т.н./...вероятността да иска само секс намалява дръстично...Нормалното е да не му дреме и да си бута напред към целта. А ти...не се заричай какво би и какво не би направила...Щом дори спомена бившия, който по твоя въпрос нас изобщо не ни вълнува, значи на теб самата ти минава през акъла "кфо ли ще стане"
)
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775