- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женен мъж..
Такааамз.. когато го видях първия път си помислих "Този да е на най - много 24-25.". Уникален е. Самото му излъчване, самото му държание... Разрових се у фейсбук и се оказа не само на почти 30, ами и женен.... и с дете. Чудех се да се смея ли, да плача ли. xD Толкова чаровен! Как е могъл да се даде толкова бързо? xD Е, добре че поне вече не го виждам толкова често, защото обожанието ми щеше да прескочи границата xD Естествено, и за минута не съм мислила да се опитвам да му привлека вниманието. Не съм някоя пикла, която да не се интересува от чуждото щастие. Но е толкова невероятен..
Правя темата не точно за съвет, а защото искам да споделя с някой. Ако някой има да каже нещо по темата на драго сърце ще чета коментари. Ако някой има подобна история също ще ми е интересно да сподели..)))
Живей си живота и остави съпруга/татито намира.
Мъжете с деца са ми като безполови същества. Не гледам на тях като на мъже. Не го казвам в лош смисъл. Просто никога не бих си позволила да си харесам такъв.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ Момичето не е знаело, че има дете. Случва се, има младолики мъже, на които изобщо не можеш да им предположиш реалната възраст.
Everything changes, but beauty remains ...
Добре си постъпила, като си го оставила на мира и не си се опитала да привлечеш вниманието му. Все пак си има жена и дете - има си семейство, щастливо семейство. А в подобен тип връзка място за човек, развалящ връзки - няма. Продължи си живота , както трябва и се оглеждай за някой на приблизително или на твоята възраст-
Да. Авторката е постъпила правилно според мен, няма какво да се занимава с мъж с деца, а вероятно й е дошъл и голям :Д
Едит: Колкто до мацката, която казва, че авторката(и по принцип в подобна ситуация, жената) разваля семейството... ами, на мнение съм, че не тя е тази, която ще го развали, не тя е тази, която трябва да се интересува от неговата връзка. Ако семейството ще се разваля заради някого, то това ще е заради него.
Последно редактирано от PullMeCloser : 07-16-2012 на 17:39
Everything changes, but beauty remains ...
Това,че живее с жена си и детето си не означава,че са щастливи.
Познавам 4-5 семейства,млади под 30год.,които са заедно най-вече заради децата.Просто при тях в даден момент е станал гаф и момчетата са поели отговорността за действията си.
Да не говорим и че авторката или друг 3-ти човек не може да развали едно здраво семейство.Единствено половинката,решила да изневерява може да го развали,защото по свое желание е кривнала.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако е кривнал сам. По негова инициатива. Да я търси той. Но, ако иде реч да му се навре, съжалявам, но е грозна картинка. След някоя и друга година ще съм омъжена и си представям как ще се чувствам, гледайки дете, а някоя да ми се навира на мъжа и да се чуди къде да го сгащи в слаб момент. Принципно.
Авторке, да не ми се обидиш, не иде реч за теб. Само принципно.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Даже и да не им е стабилен брака пак не мисля, че има място за трети човек. Тъпо е по този начин да се развали едно такова нещо. По темата - добре си направила, че не си се занимавала. Даже да им куца нещо в брака по-добре да не с бъркаш. Ще си намериш някого, който да е свободен и да те прави щастлива.
Е някои хора едва ли не ме обвиняват. Та аз нямах никаква представа, че е женен xD И наистина сте прави: женен ли е, стой далеч. А и поне аз съм на принципа, че всичко се връща и не искам един ден на мен да ми се случи някоя заблудена тийнейджърка да хлътне по мъжа ми ;]
По - горе дискутирахте каква вина има мъжът или изгората му ако той има извънбрачна връзка. Според мен пък този, който е семеен е виновен. Дори и другия сам да се е набутал женения/омъжената си е позволила нещо повече. Когато човек създаде семейство е негово задължение да го опази.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
А интересното е ти на колко си? На 15-16? Дори да беше разведен, нямаше да отива на годините ти.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз го разбирам така - не би погледнала мъж с дете, дори и много да ти допада ?
^ Ако имаш в предвид мъж с дете като просто мъж с дете - нямам това в предвид. Мъж, който има семейство и деца в това семейство - да. Не бих се захванала с човек, който е изградил нещо и все още има надежди да го оправи, особено, ако са замесени малчовци. Да си дете на разведени родители не е приятна история, особено, когато е замесена някоя странична особа. Личен опит.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Да, аз това разбрах - необвързан/разведен, но с дете. И го казах точно като дете на разведени родители и доведена дъщеря на един страхотен мъж, който ме е отгледал заедно с майка ми и далеч не му е пречило, че тя е имала дете, когато са се събрали.
А с другото, което каза, съм съгласна.
Извинявам се тогава, в мен е грешката.
^![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Като цяло гледам да избягвам такива ситуации. Случвало ми се е да харесам женен с 2 деца. Не знаех, че има семейство. Той сам ми каза, продължихме да се чуваме по телефона известно време след 1вата ни среща (той беше от друг град) но просто не ми се занимаваше с такъв тип отношения. Като цяло не е редно, но според мен виновният е този, който е във връзка и гледа навън. Търсеше ме, звънеше ми, искаше да е с мен... не..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5