- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Атентат в Бургас?
http://www.dnes.bg/crime/2012/07/18/...-burgas.164174
Невинен човечец.
Кво ся, ще го обвините ,че е превозвал евреи ли ?! Кво?!
Нормален човек, който си е вършил работата, вероятно със семейство и деца.
maDamn
По принцип бих казал, че е евреиска подлога, но ако го кажа, ще трябва да изпиша още 10 коментара, както стана с негърчетата... А мисля да си правя макарони, а за тях ще ми трябва време, така, че ще го спестя.
n00bs
Понякога си мисля,че пишете,за да си правите профилактика на пръстите.
Сигурна съм,че си големия патриот и родолюбец, а всеки ден бачкаш в баната на някой такъв фрашкан с кинти евреин.
maDamn
бачкам е силно казано, карам стаж и не мисля да работя в банка никога
n00bs
в главата ми се забиха 'кръв и плът по земята и стъклата'
ужс
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
http://www.dnes.bg/stranata/2012/07/...rgas-18.164175
има снимка на крак
надявам се поне сега, повече хора де се инт. какво става извън ФБ и тяхната компания
n00bs
Идеята ми е,че всички сме "подлоги" в един или друг смисъл. Но не смятам , да обвинявам за тва някой друг освен себе си,камо ли невинни хорица. Дори и Евреите да са виновни за нашето състояние сега,с което не съм напълно съгласна,не смятам,че тея специално - умрелите, са ми виновни нещо на мен...
thought....
maDamn
По принцип не пиша тук, но заглавието ми излезе на началната страница, хвърлих едно око и държа да отбележа, че по-гнусни изказвания спрямо евреите не бях чела. Това са най-обикновени хора. 3 години много близък приятел ми беше евреин, живеещ съвсем близо до Тел Авив. Поопознах им живота. Най-най-нормални са, макар че ще трябва да съм честна: много по-трудолюбиви са от нас. Той беше от слабите ученици, а се беше включил в не знам си колко странични дейности. Свиреше на бас китара, беше доброволец в Първа помощ (като бъдещето му няма да има общо с медицина), ходеше на курсове по математика. При нас такова нещо няма да срещнеш лесно. Като обиждате обикновеното население заради някакви криви разбирания на управлението през годините, не показвате патриотизъм, а чист расизъм и то неоправдан с нищо. Все едно мен след 10 години да ме наричат "няква от времето на Бойко Борисов" и това да ми е етикета без значение какво съм мислела аз за въпросното управление.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Виждам, че в тоя форум още всичко се приема буквално
Но половината се сещате за това както става извън България, че дори и в нея, само когато стане нещо по - голямо.
n00bs
и щях да ходя в Сарафово :X
Подразни ме това, че в новините попитаха ПОНЕ 3 пъти онази, която говори на живо от болницата дали има българи сред жертвите/пострадалите и то с такъв тон, все едно другите са нечовеци.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Само не ми е ясно що ся трябва да се изсипе целия "политически елит" в Бургас, чудя се заради сеира или за дето ще ги дадат по световните емисии новини
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Да не е Босфор ТВ - всички гледни точки, през нашата основна.
n00bs
Ай да се фанем на бас, че бб ще обвини предишното правителство за атентата, м ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Обикновено при тези инциденти където има умрели хора и после много ги дават по новините, последствията от реакцията на хората и от пренасочените ресурси към по-маловажни и нереални рискове са по-големи, отколкото последиците от самия инцидент. Особено важи за 9/11, когато още в същия ден са умрели 70-100 пъти повече хора само от естествена смърт, както си умират ежедневно.
http://lesswrong.com/lw/hw/scope_insensitivity/
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
И бтв какви точно са фактите, че е атентат ?
n00bs
А ако го е направил примерно конкурент на фирмата ? Защо веднага наместват терористи ?
n00bs