.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Бъдещ седмокласник от Бургас Доста се панирам за тази година, страх ме е какъв бал ще имам. Майка ми ме кара в немската, аз искам в АЕГ..Не знам направо..

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    Бъдещ седмокласник от Бургас Доста се панирам за тази година, страх ме е какъв бал ще имам. Майка ми ме кара в немската, аз искам в АЕГ..Не знам направо..
    Абе първо изкарай бал и после мисли къде ще кандидатстваш, имаш около една-две седмици за мислене. Винаги пишете най-отдолу гимназия, на която бала й е с около 4-5 единици по- нисък от вашия, няма как да няма такива гимназии. Кажи на майка ти, че ти ще учиш след следващите 5 години, а не тя, но има и такива майки, на един познат майка му му писа желанията, той искаше в НПМГ, тя искаше ЕГ (Испанската, АЕГ) и накрая го приеха на второ класиране в Испанската гимназия и зареди майка си ще учи испански, за мен това е нечовешко. Да не говорим, че му даваше да излиза само в района на старото му училище, никъде другаде. o.O

Цитирай Първоначално написано от (-_-) Виж мнението
    Какво ще кажете за 73то и 1 АЕГ ?
    Писах ти лично съобщение!

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Абе първо изкарай бал и после мисли къде ще кандидатстваш, имаш около една-две седмици за мислене. Винаги пишете най-отдолу гимназия, на която бала й е с около 4-5 единици по- нисък от вашия, няма как да няма такива гимназии. Кажи на майка ти, че ти ще учиш след следващите 5 години, а не тя, но има и такива майки, на един познат майка му му писа желанията, той искаше в НПМГ, тя искаше ЕГ (Испанската, АЕГ) и накрая го приеха на второ класиране в Испанската гимназия и зареди майка си ще учи испански, за мен това е нечовешко. Да не говорим, че му даваше да излиза само в района на старото му училище, никъде другаде. o.O
    Ами аз като кажа, че искам АЕГ почва да ми се кара о.О ''Стига с тая Английска, нали казахме Немска, нищо няма да научиш там, ще знаеш по-малко английски от сега..'' Сестра ми учеше там и не се е оплаквала особено много.
    А за това да не мисля, а първо да си гледам бала - повярвай, опитвам се, но не върши работа ;дд Направо не знам, супер нервна съм още от сега, явно яко учене ще има. Страшна работа ще е - уроци по всичко, всеки ден минимум 3 часа учене, само ме е страх да не забравя всичко накрая, че се случва ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си