.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Перфектен да си виждала? Един си няма цици, друг акъл, трети работа... Като момче ти казвам, че не ме брига хич коя с кви цици е и далеч не ми е определящ фактор. Използвай чар, много по-интересна ще си на момчетата, от някоя надута патка.. с цици. Няма кво да те притеснява : )
    П.с; Ще пораснат до някоя година.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от afafafafafa Виж мнението
    Перфектен да си виждала? Един си няма цици, друг акъл, трети работа... Като момче ти казвам, че не ме брига хич коя с кви цици е и далеч не ми е определящ фактор. Използвай чар, много по-интересна ще си на момчетата, от някоя надута патка.. с цици. Няма кво да те притеснява : )
    П.с; Ще пораснат до някоя година.
    Напълно подкрепям Дори като се замисля, поради цялото това спекулиране с големите "цици", май май и те вече не са толкова на мода Т.че дишай дълбоко, ако всичко останало във физическото ти развитие е нормално...то ще пораснат скоро както каза колегата Ако имаш нещо др което да те съмнява/притеснява си пусни едни изследвания на хормони да видиш там как са нещата УСпех!
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си