.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    13 години.
    Ползвам Always Classic и сега си купих едни нови-нощни,ако не се лъжа мисля,че се казваха Palollita Palmolita Paloma,не се сещам Нещо такова се казваше.Най-доволна съм от Always..
    Palmolita се казват.И аз днес си купих от тях,ще ги пробвам за следващия цикъл...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Фен Аватара на sambadance94
    Град
    Пловдив
    Тампони! Те не запарват и е много по-комфортно, нищо не усещаш!

И аз залагам на тампоните.

[13] Аз преди няколко месеца открих едни на Always и всеки път си купувам от тях.те са от тези с памук super plus опаковката им е розова :Д а само да попитам много ми харесват тези кутийки,за училище ще е супер само знаете ли от къде мога да си купя защото съм ги търсила и пак не съм откривала,нещо подобно http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...&tx=145&ty=127

Цитирай Първоначално написано от ivetmanova Виж мнението
    [13] Аз преди няколко месеца открих едни на Always и всеки път си купувам от тях.те са от тези с памук super plus опаковката им е розова :Д а само да попитам много ми харесват тези кутийки,за училище ще е супер само знаете ли от къде мога да си купя защото съм ги търсила и пак не съм откривала,нещо подобно http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...&tx=145&ty=127
    Преди години,към 2008,2009,2010,там някъде,ги продаваха с дамски превръзки Libresse.Бяха промопакети със 7+7,8+8 и 10+10 превръзки за около 4 лв. Тези кутийки са от най-старите(е не,но после пуснаха и други колекции)...Иначе към края на 2010,началото на 2011 година пуснаха колекцията ''Седем гряха'' и оттам си купих три кутийки-Lust(желание) с една обувка,Jealousy(ревност) с черно дантелено сърце и Vanity(суета) с едно момиче с маска.В момента тези кутийки не съм ги виждала,но има някакви промопакети с тефтерчета и интимни кърпички...
    Иначе потърси в Кауфланд,Билла и по-големите хипермаркети и попитай в аптеките,може да има...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си