- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Момичета, ПОМОООООООЩ!
Знам, че такива теми има публикувани стотици, обаче там не намерих нищо полезно за мен. На 14 години съм. Проблемът е там, че нямам никакви гърди! Моля ви Не отговаряйте, че има време да ми пораснат, защото ми растат от 2 години и са едвам 2 сантиметра. Не мога да си сложа силикон(а и не искам) поради здравословни проблеми. Моля ви ако някой знае нещо ефективно, което да помогне да сподели! Има и още нещо, което пропуснах да кажа, носят ми сутиени от америка, защото в България няма толкова малки и аз ги стягам. Възможно ли е това да спира растежа на гърдите ми. Моля ви помогнете!![]()
Няма как да накараш гърдите ти да пораснат (поне според мен е така хаха) не си избивай комплекси като са едвам 2 сантиметра си сложи тоалетна хартия в сутиена(само се шегувам :д) и аз искам много малко по-голями но няма как да стане всичко с времето си..аз в началото носех само бюстие,но после си купих и сутиен
ако имаш цикъл може би трябва да са малко по-голями от 2 сантиметра..в момента мисля че пиша пълни простотии явно ме е напекло слъцето
Тоя същия пост го видях другаде ние няма как да помогнем чети за храни който уголемяват гърдите за друго не мога да се сетя в момента
Има и още нещо, което пропуснах да кажа, носят ми сутиени от америка, защото в България няма толкова малки и аз ги стягам. Възможно ли е това да спира растежа на гърдите ми?
Има най-различни начини, които могат да ти помогнат да притежавате красив бюст. Най-добрите естествени процедури са със студена вода. Те са с доказан ефект и освен, че ще направят гърдите ви по-стегнати, те ще ви помогнат и да увеличите малко техния размер.
За да станете горда притежателка на красив бюст, без да се подлагате на пластични операции, трябва ежедневно да масажирате гърдите си с гъба, накисната в студена вода. Не забравяйте, че е много важно да сте изправена, за да не изглеждате гърдите ви увиснали. На повечето хора им е трудно да ходят изправени и постигат това след многобройни упражнения.
Освен добрата стойка за гърдите е важно и дишането. Хубаво е сутрин да отделяте няколко минути и да дишате като йогите. Има три вида йога дишане - "победно" дишане, черепно дишане и прочистване на каналите.
Храната също оказва влияние върху бюста на една жена. Наблегнете на консумацията на зърнени храни, пшеничен зародиш, риба, спанак, овесени ядки и сусамени семена.
За да имате красиво и стегнато тяло, трябва да не пренебрегвате спорта. Фитнесът и плуването определено ще ви помогнат да се сдобиете с красив бюст.
Съжалявам, че ви говоря така, обаче е супер смешно да ходя без сутиен, защото са малки и щръкнали!!!!!!!!!! Така че аз няма да спра да нося сутиен!!!
Да,недей така с тия малки стегнати сутиени.
Носи бюстиета по-добре.
Иначе така ако много ги стягаш няма как да порастнат.