.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Марихуана

Hybrid View

А защо пропусна да кажеш, че ти забавя мозъчната дейност

Цитирай Първоначално написано от HatersGonnaHate Виж мнението
    А защо пропусна да кажеш, че ти забавя мозъчната дейност
    Забавя мозъчната дейност в големи количества . Все пак всичко прекалено е вредно !

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Теб кво те интересува с кви пари си взима тревата, ако ще и крадени да са. Тук темата е съвсем друга и тя е за или против. Всъщност на мен ми е все тая дали ще е легализирана въпреки, че пуша. Има много гледни точки и естествено тези, които пушат е да са "за" а другите "против". Може би цените ще паднат малко или много, а и качеството да се подобри, но така или иначе тези пари, които отиват за държавата пак ще пълнят гушата на някои и големите печеливши ще са те. Аз съм по-скоро против, защото, за да има пак някакъв контрол и положителен ефект от цялата работа трябва стабилна държава, а да се сравняваме например с холандците и да изтъкваме тях, като пример, че легализирането е правилния избор е смешно.
    Ммм мисля , че ако се легализира и стане законна ще намалее употребата , защото няма да е извън закона и няма да има комплексарчета , които да се правят на интересни , а ще останат истинските любители на марихуаната .

Цитирай Първоначално написано от Geminicous Виж мнението
    Ммм мисля , че ако се легализира и стане законна ще намалее употребата , защото няма да е извън закона и няма да има комплексарчета , които да се правят на интересни , а ще останат истинските любители на марихуаната .
    Напротив ще стане точно както и с цигарите - същите тези ще ми размахват тревата си на възможно най-посещавани места, като училища, кафенета и къде ли не. Не че сега някои не го правят, но ще станат още повече тези. Общо взето за истинските пушачи не виждам разлика от това дали ще е легална или не. Аз съм по-скоро за идеята за декриминализация - да има определение от закона количества при които да не ти се прави проблем, защото не е нормално за някакви смешни 2-3 грама или айде максимум 5 (както май е в Холандия) за лична употреба да те изкарват най-големия престъпник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си