- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, защо изневерявате? ;(
Не изневеряват,а отиват при друга,за да получат от нея това,което им липсва(било емоционално или чисто физически).Изневяра става,когато е направено зад гърба ти,което е най-жалкото и най-долното...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Защото нещо не достига във взаимоотношенията/връзката. Аз не изневерявам, но ако нещо не ми достига във връзката, първо ще поговоря с момичето, ще дам време за промяна, ще направя компромиси и ако няма промяна просто ще прекратя взаимоотношенията.
Има един момент обаче, който обърква цялата схема...ако наистина обичам момичето.![]()
Тръгна ли да изневерявам,значи момичето с което съм не ме вълнува вече.
Демек:
GAME OVER !!!
Днес водих ожесточен спор на тая тема. И то с човек 20 години по-голям от мен.
После ще се включа пак, че мога да изпиша много. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Така е.
Та той усилено се опитваше да ме убеди, че не може да си с един човек и да обичаш само него на нашата възраст. (Аз съм на 20)
Че 'човека не бягал/не отказвал салама, когато му го давали.'
Че дори и да си във уж сериозна връзка, ако ти се навие някой/я батко/кака, няма да го/я върнеш.
Адски много се подразних.
Защо иначе ще си в сериозна връзка, ако ще изневеряваш? Ей така за по-сигурно ли?
Омг и аз направих тая грешка и поне вече знам, че ако се стигне до момента, в който няма да ми е достатъчен човека до мен, просто ще му кажа. Адски грозно е. И гнусно. И го казвам като човек, който има доста широк диапазон за изневяра и такива неща.
И единствения отговор, до който стигнах е, че хората си изневеряват, защото се приемат за даденост, което е тъжно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
-каза го много добре --И единствения отговор, до който стигнах е, че хората си изневеряват, защото се приемат за даденост, което е тъжно.
А така сега една тема в която исках да си задам от известно време към колкото се може повече хора въпроса отнасящ се към ДВАТА пола !! И моят въпрос е "Хора защо изневерявате не зависимо дали сте момичета или момчета ? Защо причинявате болка на партньора/партньорката си еми кажете им,обяснете им,а след това дирете нови тръпки и нова любов! Или то е модерно или "интересно" да изневериш???? "
Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!
Винаги съм го казвал и ще го казвам.. Не слагайте момичетата или момчетата под един знаменател![]()
Толкова ли си глупав/а,че неможеш сам/а да си изтъкнеш причините.Ако едно момче си е наумило да изневери ще го направи.Явно приятелката му не му дава нужните удоволствия или може би нещо друго.Всеки човек правещ това нещо си има причина..![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ще се правя на каквото си искам.Ти не си ми никаква да ми казваш.Няква вчерашна пикла..Айде ходи си лягай и не ме занимавай повече![]()
^ Банна я, надявам се?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()