- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я Кажете колко връзки сте имали до сега.....
Разкажете колко сериозни връзки сте имали до сега,аз съм на 23 и съм имал 2 сериозни ...и защо на жените им е по лесно да почнат нова връзка веднага след като са прикучили старата???А при мъжете не е така ??? И женската част ,коя е възрастта на която мислите че е редно едно момиче да се омъжи..?? мерси![]()
19 години.
Общо 3.
Първата - година и нещо.
Втората - 8 месеца.
Сегашната - надявам се цял живот.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
О, не. Бях малка и далеч не влагах същите чувства. Камо ли, че сегашният ми приятел е въплащение на всичко, което някога съм търсила.Първите връзки са възможност да си изясниш какво искаш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ама грешите и двамата.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Оу, не знам.
Не знам колко за по месец, два. Лигава работа. Тази последната, която продължи толкова години беше по-сериозна. Малко секс тук-так и в момента съм в такова нещо. Нито бройка съм гонил, нито връзки. Писаното е станало.
И аз съм имала 3 сериозни връзки(8 месеца, близо 2 години, а за третата ще видим) Иначе имах и 3 по около 2 месеца, но те бяха по-детински и несериозни. Не мисля, че има някаква "златна" възраст за сватба. Когато момичето се чувства готово-тогава. Но ако трябва да изкажа лично мнение - не бих се омъжила, не и преди да си уредя живота - да завърша образованието си, да си намеря работа...т.е. в най-добрия случай след навършването на 24-25 години.
Не бе , Сиси , аз не го казвам да се заяждам , просто е логично за всяка връзка да имаш такива мисли![]()
Няма смисъл да коментирам предишните си връзки.Доста отчаяни опити за нещо сериозно и за точния човек,но не стигаха и месец.В момента това ми е най дългата връзка - 1год и 8 месеца.
За втория ти въпрос.. забелязала съм,че мъж който е имал сериозна връзка (говорим за 2,3 години) много трудно започва нова.Или започва с някоя,на която не възлага големи надежди.Познавам едно момче,което е имало връзка,продължила близо 2 години.Една моя много добра приятелка вече 3-та година е луда по него,виждат се всеки ден и правят всичко,по което да си проличи,че са заедно.Ама не.Той е имал много връзки след последното си разочарование,но не му е пукало толкова за тези момичета.Женкар си е по принцип,но с тази моя приятелка вече 3 години се виждат нон-стоп,но той лично и е казвал,че не иска връзка с нея,защото го е страх да не преживее същото,което е преживял с онова момиче (тя му е изневерила не 1 път).
На 16 години съм.
Имала съм две сериозни връзки.
Едната продължи приблизително две години. А втората е тази и се надявам да е за цял живот. Настоящият ми приятел е всичко това, което някога съм искала. И за пръв път искам да съм с някой за цял живот, и за пръв път изпитвам толкова силни чувства.
На 18 съм, една-продължи година и половина.Лошото в цялата история беше, че трябваше да се приключи не по наша собствена воля, изневяра или отегчение..
Само една,която все още продължава близо 4 години и половина.Далеч съм от мисълта,че той е идеалният човек и по-добър и по-незаменим от него няма,но го обичам страшно много,приятно ми е с него,чувствам се щастлива,обичана,закриляна .Надявам се да продължи колкото се може по-дълго.Но не съм убедена,че бихме стигнали до брак.И моят попада в графата "вечен ерген,страхуващ се от брака" и мисля,че дори и до 30 пак не би се осмелил...Иначе за мен е добре към 30-те да се омъжиш-и за мъж,и за жена.Не си прекалено стар,но не си и твърде млад и неопитен,имаш някакъв опит зад гърба си,създал си някаква кариера и си по-готов за семейство,отколкото току-що завършил студент,чудещ се кой път да хване.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
На 18 съм,имала съм една сериозна връзка,която продължи близо 2 години.
На 19 съм. Една сериозна връзка - близо 3 години, продължава и в момента, но е към залеза си..![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Какво значи сериозна връзка?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мисля, че в случая иде реч за такава, която е продължила над типичните 2 седмици и си вложил нещо в нея. Старание, чувства, вярност и тн.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Oh, boy... Тогава всичките са ми били такива![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Една четиримесечна, която я споменавам, защото тогава се надявах да прерастне в сериозна, но уви не стана. Иначе сегашната, която е от близо 3 години и е сериозна по всички параграфи и смятам, че с още доста потенциал.
По въпроса за брака: ако трябва да определя точна възраст това ще е 27.
На 18 години- една сериозна връзка.
А колкото до твоето тврдение... ако трябва да съм честна мисля, че е точно обратното и на мжете им е по-лесно, но разбира се то това си е до човек, не мога да поставям всички под един знаменател. Същото важи и за брака, няма универсална възраст, е сега разбира се, поне трябва да е завршила и да е готова за това.
на 14 и нито една![]()
Кога ще пускате темата за несериозните връзки?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
От стотици години жените винаги са имали по-голям избор. Съответно, когато приключат една връзка веднага могат да започнат нова, тъй като все някой от ухажорите им е подходящ за това. Рядко има момичета, които да чакат обвързано момче да приключи връзката си, за да го 'налази'. А един мъж, след сериозна и дълга връзка, губи тренинг как се свалят жени и въобще как се живее ергенският начин на живот...И се започват едни филми и внушения за безизходица, които пък още повече влошават положението.
А с какъв мотив жените започват тези връзки толкова рано след разпадането на другата? Уязвимост, самота, редовен секс (особено, ако са свикнали да го получават в предната връзка) без да йм излиза име на курва, при по-младите дори и от скука и т.н (причини - много)...Пък и така жената няма как да изгуби тренинг - нали знаеш, при мъжете успехът се измерва с повече бройки, а при жените с хубави и дълготрайни връзки - така всички хитрости (нямам предивид някакви жестоки и неетични манипулации), които ще трябва да използва, когато се ожени (или в следващата си връзка) стават рутина, научава и нови, може спокойно да изучава реакциите на мъжа и да става все по-добра приятелка (гадже), любовница, жена и дори човек. И така, както (при умните хора) мъжете с повече бройки са по-добри сексуално и знаят как да се отнасят с жените, жените се научават от връзките си (как да бъдат по-добри сексуално) как да се отнасят с мъжете - и така стават добър материал за връзка/брак.
Възрастта за женене вече зависи от много фактори, но не съществува такова нещо, като "редно" и "нередно". Бракът от години вече не е "крайната цел" и показател за щастие и успех. Пък от лични наблюдения си правя извода, че двойките (дори и с деца), които не са женени са по-щастливи. Това са сериозни неща за улегнали хора, които действително имат и желанието.