- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Горещият КЪТ
НО2
добреее а какво ще ми кажеш ти за приятелят си? с какво се занимава, на колко години е, добре ли прави секс, какво му липсва в леглото и в какво е превъзходен, какво искаш от него още мааалко, което не ти достига в него. Имате ли си любима поза, коя е тя?
На почти 20 години е,занимава се любителски с компютри,много му се отдават разни програми,игри,хардуер и пр.,все неща с логическо мислене.Също така му се отдават и шофирането и секса,ама не едновременноЗа мен е превъзходен във всяко нещо,което прави,защото е с любов и внимание,а това е много по-важно и по-задоволяващо за една жена във всяко отношение.Нещата,които бих искала повече от него не са на сексуална основа,ако това беше подтекста на въпроса.Бих искала понякога да е малко по-малък инат и да има повече цели и стремежи в живота.Не си пада изобщо по ученето,което не е болка за умиране,но искам да е малко по-отговорен в това отношение. А относно любима поза...май нямаме такава,както дойде за момента,трябва да има разнообразие
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
НО3
мхм, а ти какъв човек си? кое те вбесява, на какво се радваш, кое толерираш и кое заклеймяваш? Имаш ли притеснения за нещо, което ти предстои? Какво искаш да постигнеш в живота, кое е твоята цел МАКСИМУМ, което да извлечеш като опит, преживявания. Как се виждаш след 20 години?
Пускам глас, че искам да съм следващ.
ПС: Но през деня г/д ме няма и вечерите, ако съм на работа, но ще мога да отговарям. Снимка, име и такива работи не давам, защото е по-добре никой да не ме знае, ако твърде много искаш ще ти пратя на ЛС.
ПС2: Само ти ли задаваш въпросите?
: )
е, нали не ставаше със запазване на ред, иначе аз трябва да съм следващ. Става само като русокоска - седиш и дебнеш мачока да пусне номер 5като комсомолци пред магазин за сладолед
![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Че аз къде съм казал, че ще сядам веднага?
Записах се.
Нищо няма да дебна. Той ще каже кога.
Няма да ти открадна въпросите.
Позитивен,с демократично мислене,гледащ от двете страни на монетата,ценящ малките жестове,любовта,приятелств ото и семейните ценности.Радвам се,когато виждам тези и още много неща,за които в момента не се сещам,около мен.Вбесявам се само за сериозни неща,за които съм много убедена,че съм права,а насреща имам коне с капаци,които знаят само своето и не признават ничие друго мнение.Не може да се каже,че заклеймявам нещо,но има неща,които не мога да понасям-лицемерието,лъжата,изневяр ата,злобата,завистта.
В живота си искам след 2 години да запиша второ висше Психология,за да бъда по-добър човек,по-добър финансист,да познавам повече себе си и околните и да помагам,както на тях,така и на себе си.След това се надявам да имам хубава работа,да бъда с човека,когото обичам(надявам се,че и след няколко години ще сме заедни и ще бъдем щастливи,както сега) и да имам семейство и деца с него.А след 20 години няма как да кажа как се виждам,защото човек никога не знае какво му предстои и как ще се стече животът му.![]()
Горещият кът започна да изстива...![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Изстива изстивааа, ама ще го сгорещим, батко имаше малко работа, днес и тия дни ще е по-активен и ще ви разкости ;P
Тука разпитващия менти,задава по 200 въпроса ама на 5 поста.Кво е тва отношение?
Брях,брях
явно има предвид 5 поста![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Искам и аз, искам и аз!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Чакам въпрос Номер 4![]()
НО4
какво мислиш за външността на човек? До каква степен тя е определяща за щастието/нещастието на човек, въобще по какъв начин се отразява на живота му? Има ли грозни хора? Ако даден човек е супер 'пич', но според нашите разбирания не е готин външно, трябва ли да направим 'компромис'? Ти как приемаш себе си в това отношение? По-скоро със самочувствието на яка пичка или по-скоро не харесваш някои неща у себе си и това те притеснява?
Въобще, до каква степен окото определя съдбите ни..
За съжаление живеем в свят,където външността се взима за определящ фактор,а другите,истинските ценности и качества остават незабелязани и на заден план.За да те оценят вътрешно,трябва да имаш хубава обвивка,което не всеки може да си позволи.Ще дам пример със себе си.Никак не съм слаба,имам над закръглените форми и какво от това?Това не ме прави по-лош човек от някой с перфектно тяло и липса на мозъчни гънки.Харесвам се такава,каквато съм и това не ми пречи по никакъв начин в живота.Гледам над нещата и подминавам злобните коментари,защото не приемам мнение на хора,които с нищо не ме превъзхождат.А за градивна критика винаги съм отворена.Лошото е,когато човек се поддаде на общоприетите норми и започне да се комплексира и да се подценява,защото някой е решил,че красотата е най-важния критерий.Разбира се,има неща,които не харесвам у себе си,старая се да ги променя,доколкото мога,но заради самата себе си,а не защото обществото или еди-кой си ми го е наложил.За мен има грозни хора,но само вътрешно.Колкото и зле да изглеждаш,ако имаш необходимите качества,силна воля,дух и желание за живот,ти ще бъдеш много по-красив от много други.Защото красотата не се крие само във физическото,а в нравственото и духовното у човека.
NO5
Какво ще пожелаеш на всичките си 'врагове', или иначе казано недоброжелатели? Какво е твоето послание към тях!
Пу за мене следващите въпроси!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Късмет![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
"Бъдете добри не в това,което правите СРЕЩУ някого,а в това,което правите ЗА някого."
Успех на следващите![]()
Благодирим за адекватните отговори и трезвото участие, и скачаме към мишинка с въпрос:
НО1
какъв е тоя мишок, дето го имаш, защо го имаш, как го имаш, нема ли да го сготвиш най-накра? Обичаш ли мишоци, кои домашни любимци най-ти допадат и защо? Обичаш ли животните като цяло? Тогава защо ядеш месо и използваш козметични продукти? ТОва не е ли двоен стандарт? ТИ двулична ли си? Това влияе ли ти и в отношението с околните?? Усмихваш ли се пред някой, чиито врат ти идва да извиеш? Това ли е правилната стратегия, или да си казваме всичко в очите директНО??
Коварник!