.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ^ Принципно в такъв случай би трябвало да посетиш гинеколог. Да, възможно е да не е нещо сериозно или да е свързано с това, че имаш цикъл от скоро, но един преглед никога не би бил излишен.

Относно тампоните:
    Възможно е да са удобни, но в никакъв случай не са полезни. Не изхвърлят изцяло и достатъчно мръсната кръв, която след врем може да доведе до инфекция. В обикновени случаи е най - добре да се използват превръзки, а в по-специални: като море и басейн - нека си е тогава с тампони.

Та, да се обърна към BEaUty_girl със съвет да погледнеш важната тема. Има си такава тема и то важна, където всеки си задава въпросите и който може - отговаря. Нека компетентността ти по тази тема да си я изразяваш там. Тъй като в случая тази тема е ненужна.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    ^ Принципно в такъв случай би трябвало да посетиш гинеколог. Да, възможно е да не е нещо сериозно или да е свързано с това, че имаш цикъл от скоро, но един преглед никога не би бил излишен.

Аз вече ходих на гинеколог, преди 2 -3 месеца някъде, но за бяло течение.Направиха ми изследване и гинеколожката каза, че имам недостиг на ... (забравих им името) . Нищо друго не ми каза.Не знам какво е това отношение към пациентите...както и да е, благодаря.Дано да не е нищо сериозно, както каза...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си