.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Според мен си използвай очилата.

Някак си трябва прекалено много да се грижиш за тях, за тяхната хигиена и всичко. Имат си една течност, която на месец ти излиза към 20 - 25 лв. Струва ми се , че лещите са само излишно тормозене на очите. Но всеки с мнението си, така че. Пък и ще ти излязат по - скъпо.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Според мен си използвай очилата.

Някак си трябва прекалено много да се грижиш за тях, за тяхната хигиена и всичко. Имат си една течност, която на месец ти излиза към 20 - 25 лв. Струва ми се , че лещите са само излишно тормозене на очите. Но всеки с мнението си, така че. Пък и ще ти излязат по - скъпо.
    Струва ми се, че и ти не знаеш какво говориш...?? Не излиза изобщо чак толкова скъпо, но както и да е сега ще обясня по-подробно.
    Значи започнах да нося очила,когато диоптъра ми беше 1.25. Носих ги само вкъщи и в у-ще, понеже ме беше срам. Много съжалявам в момента за това, но какво да направя, минало... заминало. Та от това нередовно носене на очилата сега съм със -2.50 на едното око и на др-то -2.75 и ми е просто невъзможно да виждам без очила/лещи.
    3 години носех очила(2 години и нещо ги носех само в часовете а около 2 месеца нон-стоп), но ми беше супер неудобно, вярно че се свиква, но все пак ми беше неудобно. Изчетох 1231321 форуми и се реших да си взема лещи, направо се родих! Мега удобни са. Взех си разтвор + контейнерчета за 25лв ако не се лъжа и вече 4ти месец разтвора ми не е стигнал и половината, всех си сега едни новички лещи да го нося навсякъде а старите си ги ползвам като ходя на плаж или басейн, ако случайно загубя някоя да не е чак толкова фатално. Питам се защо по-рано не си взех лещи ами се мъчех с тези очила. На 15години сам ако е от значение
    С няколко думи ти препоръчвам лещи, на 14 години мисля, че си достатъчно оправна за тях Не ти трябва някаква хипер хигиена, просто сменяш редовно разтвора и преди да сложиш лещите хубавичко измиваш ръцете със сапун. Ако имаш някакви въпроси насреща съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си