.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 153

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Всякакви извращения. Аз не можах да повярвам, че съществува филм като The human centipede..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Всякакви извращения. Аз не можах да повярвам, че съществува филм като The human centipede..
    а на този филм какво му е , аз даже с кеф искам да гледам 2-ра част
    филма е по скоро комичен отколкото извратен , а факта че после 3 дни не можех да погледна ядене , е че хората са си свършили работата ,поне мен ме остави с впечатлението че от такъв лек и комичен филм изпитах такава погнуса каквато няма как да изпитам никъде другаде , да не говорим че филма е 100 % медицински одобрен, тоест всичко от филма може да се случи , стига да го направи някой (може би това беше фактора който ме погнуси , че това може да стане и в "риъл лайф" ) доколкото знам 2-ра част е измислица смисъл не е медицински одобрена , тоест сигурно ще е бая отвратителна , но нереална , което не би ме погнусило и грам

ПС . надрусан съм с болкоуспокояващи ако коментарите ми нямат смисъл , не се чудете - утре ще имам съвсем логическо обяснение ! а съм надрусан защото майка ми реши , че ако ме боли то поне да ми бъде забавно и да се смея като дебил ..

ПС2 крака ми е счупен - не съм наркоман!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-25-2012 на 23:26

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Думата "извращение" е много далеч от фиксирано понятие. Всеки придава на тази дума различен смисъл. Гледал съм буквално всичко което има в интернет и да ти кажа нищо не успявам да нарека извратено, не бих го гледал за удоволствие, но не ми пречи. Стоножката както казаха на моменти си е направо комична. Сръбски филм да ви кажа си има доста смисъл....и ако не беше предаден по този брутален за масовия зрител начин нямаше да може да се оцени. Замислете се над този филм малко.

П.С Прати ми великия линк.....пак казвам едвали ще е нещо което не съм виждал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си