.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Представям си като ти предложи да се сексате Сигурно ще мислиш,че има СПИН и иска да те убие преди да те зареже...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Повече от фен Аватара на embraceme
    Значи искаш да скъсаш с нея ,защото иска да се целувате ? Правилно ли съм те разбрал ?

O_O Dear mother of kisses..

Супер фен Аватара на someonerandom
    Dafuq...е доста неща съм виждал,ама това вече...е*ахти извратеното момиче,да те кара да се целувате.Ако питаш мен,директно я режи и задължително спри всякакви контакти с нея,иначе ще вземе да те дебне и да те целува изневиделица...тогава вече няма спасение за теб.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Dafuq...е доста неща съм виждал,ама това вече...е*ахти извратеното момиче,да те кара да се целувате.Ако питаш мен,директно я режи и задължително спри всякакви контакти с нея,иначе ще вземе да те дебне и да те целува изневиделица...тогава вече няма спасение за теб.
    Представяш ли си в кви времена сме вече,че момичетата почнахме да искаме като имаме гадже и да се целуваме
    Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!

Не само, че ще и е по-лесно да скъсате след като сте се целували ами сигурно е и болна от нещо и иска да ти го предаде и на теб, ей така за да ти е гадно, направо я късай и не се занимавай с извратени момичета, които искат да те целуват.

На тези дечица родителите къде гледат , когато те са на компютъра?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    10,12,13 години макс? Явно не ти стига акъла за гаджета,връщай се при количките и легото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си