.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 153

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    и него съм го гледал , даже чакам 2-ра част с хубаво качество , гледай Сръбски филм и тогава говори
    на човешка стоножка , даже похапвах , не е чак толкова гнусен колкото потресаващ!
    Ама Сръбски филм е Брутален
    И пак не разбрах защо си го причиняваш ..

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    И пак не разбрах защо си го причиняваш ..
    Интересно ми е до къде биха стигнали хората, които правят такива филми

а и аз съм си фен на ужасите и гадните работи от малък но щом Сръбски Филм ме потресе , значи и аз имам някакви граници

а иначе всичките там Стоножки , Погрешни завой , Убийствени пъзли са ми толкова смешни , че това не го броя за страшно или извратено може би съм студено кръвен не знам , В една от частите на Убийствен пъзел имаше сцена дето на една и отварят гръдния кош и "буквално" и изтекоха червата .. и такъв аз го гледам това ядейки спагети и приятелката ме гледа как ям и го гледам и седи в шок , и ме пита не те ли е гнус , еми не не ме е .. но Сръбския филм е отвратителен

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Интересно ми е до къде биха стигнали хората, които правят такива филми

а и аз съм си фен на ужасите и гадните работи от малък но щом Сръбски Филм ме потресе , значи и аз имам някакви граници

а иначе всичките там Стоножки , Погрешни завой , Убийствени пъзли са ми толкова смешни , че това не го броя за страшно или извратено може би съм студено кръвен не знам , В една от частите на Убийствен пъзел имаше сцена дето на една и отварят гръдния кош и "буквално" и изтекоха червата .. и такъв аз го гледам това ядейки спагети и приятелката ме гледа как ям и го гледам и седи в шок , и ме пита не те ли е гнус , еми не не ме е .. но Сръбския филм е отвратителен
    Боже, хората за пари всичко биха направили. Ама такива гнусотии не бих гледала, там всичките части на Убийствен пъзел са повече за въздействие на психична основа, а не толкова за погнуса, поне на мен така ми действат. А иначе там Сръбския филм .. Ужас ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си