.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Кучета

Hybrid View

За никое куче не е типично да е агресивно. И то какво очакваш? Ако на теб ти бяха сменили родителите приятелите и дома как щеше да се държиш? Първия път може просто човекът да не е имал възможност да го гледа повече. И оттогава животното се е стресирало, нищо чудно че напада, да не говорим, че е доста вероятно да са го били. И освен това кучето вероятно усеща, че ти таиш неприязън към него и това влошава нещата още повече. Ако наистина искаш да се оправи ти трябват безгранични обич и търпение към него, но като гледам ти май не искаш. Явно и предишните му собственици са били такива и точно за това се е стигнало до тук. Докато някой човек, когото наистина го е грижа не скъса веригата (ако кучето има късмета да попадне на такъв), то ще си остане такова. Ии да, може би съм изкарала късмет, може би моят кокер е бил малко по-енергичен, дружелюбен и любвеобилен от от останалите, възможно е. Но моят златен късмет доживя три години, вчера го блъсна кола и той си отиде. Моят късмет вече го няма. Така че се радвай на своя, докато можеш.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Bloody Red Виж мнението
    Но моят златен късмет доживя три години, вчера го блъсна кола и той си отиде. Моят късмет вече го няма. Така че се радвай на своя, докато можеш.
    Много съжалявам. Няма такава мъка, преживявала съм го вече веднъж, но кучето почина от старост. Във всеки случай е ужасно.

HollyGolightly, не ти е виновно кучето, ти си неспособната да го възпиташ и гледаш.

Авторке, моля ти се, не си взимай куче. Такива чуденки като теб го взимат ей така, радват му се 2 месеца, писва им и го разкарват нанякъде. Още повече, че си на 12, сама не можеш да се гледаш, та за куче остава да се грижиш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Bloody Red Виж мнението
    Ии да, може би съм изкарала късмет, може би моят кокер е бил малко по-енергичен, дружелюбен и любвеобилен от от останалите, възможно е. Но моят златен късмет доживя три години, вчера го блъсна кола и той си отиде. Моят късмет вече го няма. Така че се радвай на своя, докато можеш.
    Съжалявам за кученцето. И аз съм губила домашен любимец и знам колко е тежко.

По темата: Авторке, въпреки, че се съмнявам да ме послушаш, ако искаш куче, което просто да обичаш и то теб, си вземи безпородисто. По улиците е пълно с малки нещастни същества, които ги чака глад, бой или смърт под гумите на някой автомобил или нечия пушка. Ако искаш да си вземеш играчка, с която да се фукаш пред приятелки, тогава по-добре изобщо не си взимай животно.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си